blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els consells dels nostres equips

EMMAGATZEMATGE DE LLOGUER, UNA SOLUCIÓ ALLIBERADORA

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Ets estudiant i vols deixar de pagar lloguer durant els mesos d’estiu però no saps què fer amb els teus mobles, estris i llibres durant aquests mesos? Potser ja has venut casa teva i encara no t’han entregat la nova? No saps com fer casar el calendari de la teva mudança d’un pis de lloguer a un altre?

Fer que mobles i estris de la casa que deixem arribin a la nova en el moment adequat és un exercici complex. Força vegades, les dates no quadren, i cal tenir en compte factors com la grandària del pis nou o si el trasllat serà definitiu o només temporal. Et donem la solució: un traster. Segurament ja ho havies pensat, oi?

stockage 2És clar, però resulta que el teu nou habitatge no en té. Malgrat això, encara és possible fer una gestió davant les comunitats de propietaris, tant la sortint com l’entrant: pots preguntar si algun veí en té cap per llogar, o bé si disposen d’algun local comunitari que puguis fer servir excepcionalment per uns dies, per exemple, un quarto al pàrquing on es guarden els estris de manteniment, l’antiga porteria ara tancada, unes golfes, etc.

En aquests casos, arriba a un acord sobre preu i condicions amb la propietat, i realitza un contracte privat, però recorda que la responsabilitat dels mobles i estris que desis al traster és exclusivament teva, no podràs fer reclamacions si quelcom no va bé.

Si tot això falla, et queda una opció excel·lent: les empreses d’emmagatzematge. Ofereixen, en règim de lloguer, espais adequats, nets, vigilats i que s’ajustaran al que et calgui pel que fa a situació i grandària.

El primer pas a fer serà considerar si és millor guardar els mobles prop del lloc que deixem o del nou. Decidit això, cal fer una recerca al barri escollit, i triar bé l’empresa: n’hi ha moltes i de diferents característiques.

stokage 3En trobaràs des de les que et lloguen un traster i et deixen visitar-lo només durant l’horari en què l’empresa està oberta, fins a altres en les quals l’oferta consisteix en naus amb vídeo-vigilància connectada a la Policia, on disposes de la teva pròpia clau i codi de seguretat. En aquestes pots accedir als teus estris en qualsevol moment, 24 hores els 365 dies de l’any, i et permeten accés amb cotxe o furgoneta a zones de càrrega i descàrrega, o fins i tot a la mateixa porta del magatzem.

Aquestes empreses disposen de diferents espais privats: magatzems, trasters, taquilles, tota mena d’espais de mides molt variades. Van des d’1 metre fins a 30 o 40, perquè sigui el que sigui que et calgui desar-hi, l’accés sigui còmode i els utensilis estiguin ben ordenats. També podràs gaudir d’una assegurança, perquè en cas que els manllevin o es deteriorin, te’n puguis rescabalar.

Per facilitar-te la feina, et deixem alguns enllaços a l’atzar perquè puguis estudiar-ne els detalls:

– Guardamuebles Láser

– Tu Trastero

Des de ShBarcelona esperem haver-te donat una bona pista perquè sàpigues què fer en aquests casos.

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari