blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Exposicions

TREU-TE EL CARNET DE CONDUIR AMB UN 600

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Escarabat, Biscúter, Seat 600 i 1400, Porsche 904 GTS, Harley-Davidson… ¿et diuen res?
Si ets un boig dels cotxes antics i les motocicletes clàssiques no pots deixar passar l’ocasió d’assistir a la 30 edició d’Auto Retro Barcelona, del 5 al 8 de desembre.

Des de ShBarcelona t’expliquem què hi trobaràs:  el recinte Montjuïc de Fira de Barcelona acollirà 300 expositors de 12 països diferents amb més de 700 vehicles d’exposició  Enguany coincideixen aspectes importants: Volkswagen celebra el seu 75 aniversari, Seat commemora els 60 anys del 1400, els 50 del 1500 i els 40 del 132; el biscúter 60 aniversari, etc. S’hi faran gran quantitat d’activitats, i també hi haurà concentracions, el tradicional Mercadet, compravenda de clàssics al “Car Corral” i la primera gran subhasta pública.

600

Una activitat que crida l’atenció és la possibilitat de fer un examen de conduir dels anys 80, utilitzant la flota de Seat 600 de Moritz.  Les proves seran les que es feien aleshores: la rampa, la “L”, etc. No es podrà aconseguir un carnet de l’època, però en cas d’aprovar es rebrà un premi de la marca.  Aquesta cervesera barcelonina també patrocina “De 0 a 600 en 5 dies”, activitat en la que es muntarà un Seat 600 partint de zero tant de xapa com de mecànica.  Això serà de cara al públic, i si vols, ets convidat a participar-hi.

Destaca també una exposició de més de 600 metres quadrats de versions de totes les èpoques de el Beetle de Volkswagen, conegut i volgut a Espanya com “escarabat”.  Serà novetat un concurs a l’elegància que premiarà les millors peces, i es podrà visitar una exposició de camions i autobusos clàssics.  S’hi mostraran cotxes centenaris espanyols (David i Elizalde), i també les fantàstiques motocicletes Harley-Davidson (conegudes com “el porc de Milwaukee”). Fins i tot podrem veure embarcacions antigues a “Retronàutica” i els menuts podran provar el kàrting.  L’entrada servirà enguany també per visitar “Ocasió, el saló del vehicle garantit”, i el Museu de la Moto de Barcelona fins al 31 de gener.

Harley

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari