blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Exposicions

I CONGRÈS MUNDIAL DE REIKI A BCN

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Per primera vegada fora de Japó, s’engega un acte especial: el I Congrés Mundial de Jikiden Reiki. L’escenari escollit serà Barcelona, els pròxims dies 16 i 17 d’Agost.

Congreso Mundial de Jikiden Reiki

Reiki és una tècnica de sanació per imposició de mans creada per Mikao Usui en 1922. Jikiden significa en japonès “directament transmès”. És un mètode no religiós de sanació, que té com a objectiu sanar el cos i la ment. Però no només sa
na el cos físic i la ment, també és eficaç per corregir mals hàbits, i es pot realitzar a distància.

Malgrat ser una teràpia alternativa, ja és reconeguda i es comença a aplicar a hospitals, fins i tot a la nostra ciutat, sobretot per a pacients oncològics.

El congrés está organitzat per l’Institut de Jikiden Reiki.
Quins continguts ens ofereix? Què hi podrem fer nosaltres?

  • Conèixer la veritable història de Mikao Usui, la seva vida, i com va arribar a crear el Reiki per millorar el
    cos i la ment.
  • Descobrir els ensenyaments directes tal com les va transmetre en el seu inici.
  • Accedir a coneixements sobre Reiki fins ara desconeguts a Espanya.
  • Veure una àmplia exposició fotogràfica sobre la història del Reiki a Japó.
  • Participar en un taller Reiki segons les tècniques ensenyades per Usui.
  • Compartir uns dies amb mestres i practicants de tot el món.
  • Assistir a una ponència/taller del mundialment famós Masaru Emoto sobre la Màgia dels missatges de l’aigua.
  • Gaudir d’un concert de shakuhachi.

Sens dubte és una cita ineludible per a tots els practicants de Reiki espanyols, un fòrum de trobada amb la creixent comunitat internacional, i un aparador on mostrar la seva qualitat i maduresa. També és un escenari obert als neòfits que desitgin aprofundir en el tema.

fh_092010_001Aquest esdeveniment és una oportunitat perquè el Reiki que es fa a Japó i a Occident conflueixin i demostrin, tant els resultats de la seva pràctica, com la seva connexió amb les necessitats i circumstàncies de la nostra societat.

Es tracta d’un esdeveniment bianual que se celebrarà per primera i única vegada a Barcelona, amb seu a l’Hotel NH Collection Constança, al carrer Déu i Mata, 69 a 99. L’establiment, amb quatre estels, ofereix l’últim en tractaments hidro-lúdics i de massatge. A més, com una de les millors maneres de conèixer Barcelona és amb bicicleta, el mateix hotel ofereix bicis elèctriques que es poden llogar per hores o dies.

Els idiomes oficials de tallers i ponències seran: anglès, espanyol i japonès. És una oportunitat única per la seva qualitat i energia, tant si ets practicant com simpatitzant no pots perdre-t’ho.

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari