blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Descobrir

FENGSHUI II: SANEJANT ELS ESPAIS

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Com ja vam veure en una altra entrada, el fengshui pot ajudar-nos a fluir millor amb les energies de la terra, aprofitant les forces vitals del planeta adequant el nostre entorn als seus corrents.

En aquest segon lliurament anem a enfocar l’atenció en el que és necessari “arreglar” a la nostra casa abans d’endinsar-nos més profundament en les tècniques del fengshui. Es tracta que en la solitud de la nostra llar, intentem identificar quins són els punts d’alta energia i quins els que la tenen baixa.

Assegut en silenci, amb els ulls tancats, fes un viatge virtual per tota la casa. Des de l’entrada, a poc a poc, concentrant-te en com et sents en cada espai pel qual vas passant. Atura’t a cada estança, pensa en quines situacions has viscut aquí, diferencia quines han estat positives i quines negatives. Fes una mitjana i anota en un paper positiu o negatiu. Continua així per totes les habitacions.

En acabar tindràs a la teva mà un plànol energètic de la teva llar. Utilitza aquest planell per arreglar els espais on la majoria de les teves experiències i sensacions han estat desagradables habitualment.

Primer és necessari identificar a quin dels cinc elements correspon cadascun d’aquests llocs: aigua, foc, fusta, metall o terra. Usa aquestes indicacions:

fengshui.jpg

  • Són aigua aquells espais amb aigua corrent: banys i cuines.

  • Són foc aquells en els quals hi ha foc encès: cuines i llocs amb xemeneia.

  • La fusta se situa en aquelles peces en les quals la decoració és bàsicament fusta i paper: biblioteques, dormitoris, sales d’estar, etcètera.

  • Metall defineix aquells llocs en els quals el metall és prominent: escales, grans mobles metàl·lics, finestrals d’alumini, coberteries metàl·liques.

  • I finalment terra: jardins, terrasses, grans testos amb plantes vives.

Una vegada definit l’element, és possible que t’adonis que és gairebé sempre el mateix element el que et fa sentir baix d’energia.

Per elevar l’energia d’aquests llocs “baixos”, pots utilitzar espelmes i aromes. Encendre una vela en un lloc, sempre el mateix, fa d’aquest lloc un “centre de poder”, un lloc on l’energia es neteja. Així que aprovisiona’t de veles blanques i les encens habitualment en aquests llocs.

Les aromes també afavoreixen el corrent energètic dels espais, així que pots usar cremadors d’olis essencials o bé cremar varetes d’encens; fes-ho amb assiduïtat en aquests mateixos llocs.

Aquest primer pas et farà descobrir coses sobre tu mateix i sobre l’energia del lloc que habites.

fengshui3.jpg

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari