blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

FENGSHUI: L’HARMONIA DE LA LLAR

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Abans de canviar el món, dóna tres voltes per casa teva”. (Proverbi xinès).
Si això ocorre, és que hem canviat el fengshui de la nostra llar.Fengshui significa literalment Vent i Aigua. Es tracta d’un mil·lenari art xinès basat en l’estètica que utilitza la doctrina taoista per tractar de millorar la vida, augmentant la quantitat i fluïdesa de la chi (energia vital).Pisos de lloguer a Barcelona La disposició dels mobles a la llar, l’orientació de la mateixa casa, la distribució dels espais i molts altres detalls, són importants i tenen un factor decisiu en el nostre benestar i salut, tant a l’interior com a l’exterior. És determinant saber distingir els cinc elements mítics dels quals es compon la nostra casa: foc, metall, fusta, terra i aigua.

Sobre aquests cinc elements s’associen les vuit adreces del “pa-kua” o “ba-gua”, mapa de les energies de la casa. Cadascuna d’aquestes adreces representa una correspondència: una part de la naturalesa, una part del nostre cos, un membre de la família, etcètera. I cada part de la casa té com a referència a un d’aquests elements. Així la cuina va lligada al foc, la cambra de bany a l’aigua, etc.

Pisos de lloguer a Barcelona

A Internet hi ha moltes referències a aquest tema, però abunden les molt frívoles. Si vols fonamentar la teva llar en el fengshui, demana un estudi concret a un professional. Algú vindrà a casa teva i prendrà mesures, o sobre un plànol farà un projecte per millorar l’harmonia i l’equilibri en els teus espais. T’indicarà on són les fugides de la chi i les diferents maneres de contrarestar-les. Sabràs on hi ha interrupcions, i com fer la reconnexió. I et donarà instruccions per orientar els mobles, fonamentalment el teu llit, per aconseguir millor salut, descans i equilibri.
Si ho desitges, pots demanar-nos ajuda posant un comentari en aquest post. Són molts els aspectes que es poden millorar mitjançant aquest antic art: relacions, negocis, salut, prosperitat, família… des de ShBarcelona et convidem a millorar-les totes a través del fengshui. Força èxit.

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Comentari

Deixar un comentari