blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Esdeveniments

Festival Jardins de Pedralbes 2022: tot el que necessites saber

Festival de Pedralbes 2022
Escrit per Arianna
Aquest contingut és de l’any 2022, si vols tenir tota la informació actualitzada pel Festival de Jardins de Pedralbes 2023, fes clic aquí.

La 10a edició del Festival Jardins de Pedralbes ens presenta un cartell d’artistes nacionals i internacionals únic. És un festival molt especial on es fusiona la música amb aquest espai màgic com ho és el Jardí de Pedralbes, un dels més bonics de la ciutat. Si vols viure una experiència inoblidable, et comptem tots els detalls perquè triïs quin serà el concert al qual acudiràs.

El Festival Pedralbes se celebrarà des del 7 de juny al 24 de juliol del 2022. Cada dia podrem gaudir d’un artista diferent. El cartell d’enguany combina artistes nacionals amb artistes internacionals de gran trajectòria com ho són:
 
 Cartell del Festival de Jardins de Pedralbes 2022

Cartell del Festival de Jardins de Pedralbes 2022

 

En la majoria de concerts l’obertura de portes serà a les 19 hores perquè puguis gaudir dels jardins i del Palau de Pedralbes. Els concerts començaran a les 22 hores.

Entrades per al Festival Pedralbes 2022

Les entrades es poden adquirir en la web oficial del Festival de Pedralbes. El preu varia segons l’artista i el sector que es triï des dels 28 euros d’ara endavant.

Existeix un punt de venda físic en les oficines del Palau de la Virreina al carrer Rambla 99 amb horari de 10 a 20.30 hores. Des de la mateixa organització del Festival de Pedralbes insisteixen a fer la compra de les entrades a través dels canals oficials. Totes aquelles entrades que es comprin en un altre lloc no seran responsabilitat d’aquest. És una manera de detenir la revenda d’entrades, una cosa molt habitual en concerts de gran demanda.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

Aquells menors de 16 anys que acudeixin al concert, hauran de fer-lo acompanyats i portar amb si l’autorització signada. Pots descarregar l’autorització fent clic aquí. Els menors de 3 anys podran entrar de manera gratuïta juntament amb els seus pares.

No es permet l’entrada a la zona de l’Auditori amb menjar. Per a la compra d’entrades de mobilitat reduïda cal trucar al telèfon 933632510.

Reserva allotjament per a gaudir del Festival de Pedralbes 2022!

 


 

Com arribar al Festival Pedralbes 2022?

Els Jardins del Palau de Pedralbes se situen en l'Avinguda Diagonal 686 a la ciutat de Barcelona.

Si vens de fora de Barcelona, el primer serà buscar el teu allotjament. Pots buscar llogar un pis per dies a la ciutat de Barcelona pròxim als jardins o en un altre lloc que sigui interessant per a tu de la ciutat comtal. Si decideixes això últim, per a arribar fins al Festival podràs fer-ho en transport públic. Per exemple, la parada de metro més pròxima és Palau Reial. Mentre que les línies d'autobusos són les següents:

  • Línies: 7, 33, 63, 67, 75, 78, 113.
  • H6 – Z. Universitària
  • E43 – Av. Barcelona – Major
  • V5 – Pedralbesç
  • L14 – Rambla Marina – Mercat de Bellvitgeç
  • L79 – J. Morales Garrido – H. G. Parc S. Joan de D.
 transport públic a Barcelona

Foto via Unsplash

Per als quals a més de llogar el seu pis per dies a Barcelona també tindran un cotxe propi tens diversos pàrquings pròxims. Per exemple el Pàrquing UPC Campus Nord o el Pàrquing Saba.

Informació general sobre el Festival Jardins de Pedralbes 2022

Com qualsevol altre festival al qual s'acudeix, fa falta una mica d'organització prèvia. Aquestes dades d'assegurança que et seran de gran utilitat:

  • Si ets de fora de la ciutat, afanya't a trobar un pis a Barcelona al més aviat possible. Durant l'època de l'estiu, Barcelona rep turistes de tot el món pel qual hi ha molta demanda de lloguer.
  • El Festival col·labora amb diferents associacions i entitats. En l'entrada veuràs als voluntaris del Banc d'Aliments. Porta algun aliment no perible com a oli o conserves per a sumar-te a la iniciativa.
  • Et recomanem anar unes hores abans de l'inici del concert perquè gaudeixis del jardí. Veuràs que hi ha una pèrgola parabòlica que va construir Gaudí juntament amb un cap de drac de ferro forjat, la font d'Hèrcules, entre altres. Un lloc ideal per a prendre una foto i rememorar el moment!

Ara només falta que facis el pas i decideixis quin serà el concert o concerts als quals assistiràs. Què tinguis una experiència inoblidable!

Sobre l'autor

Arianna

Deixar un comentari