blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Gaudeix del flamenc a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

A Barcelona hi ha un tablao flamenc llegendari: es tracta de “El Cordobés”.

La seva història és la història dels últims 50 anys del flamenc. Les més grans figures històriques, Camarón, Farruco, Fernanda i Bernarda…, van inaugurar el seu escenari de la mà dels fundadors, Luis Adame i la seva dona, la balladora Irene Alba.

Gaudeix d’un merescut prestigi entre els coneguts del flamenc, a més de ser molt turístic, ja que és en plena Rambla. A l’interior disposa de dos càlids menjadors. Després del sopar, l’acció es desenvolupa al costat, a la Sala d’Espectacles, perquè la màgia transcorri sense distraccions.

flamencoPer ell, a més dels esmentats, han passat figures com La Chunga, Lole i Manuel, Fosforito, Matilde Corral, Eva la Yerbabuena i Israel Galván, o La Susi amb els seus espectacles. Però a les seves taules a gaudir d’una bona gresca flamenca, han acudit personalitats del món flamenc com Enrique Morente, Cristina Clots, Farruquito, Rafael Amargo o Diego El Cigala.

Es tracta d’una sala imprescindible si t’agrada gaudir d’aquest art. I… sorpresa! També si vols iniciar-te en el ball!

A Barcelona hi ha molt bones escoles de flamenc, però els cursos són de llarga durada, de varis mesos, i és molt atractiu disposar d’una petita possibilitat “de contacte”. En aquest tablao et proposen una sèrie de serveis que fan molt més interessant i àmplia la seva oferta, i entre elles hi ha la de fer una sola classe, per tastar l’experiència.

Exclusivament per a grups prèviament concertats, ofereixen una varietat d’especials, com:

  • tablaoo flamenco cordobesSopar en menjador privat, compartint l’espectacle amb la resta del públic.
  • Complementar el sopar més espectacle amb una classe de ball prèvia, o amb discoteca després de l’espectacle.
  • Espectacles en exclusiva en horaris alternatius als habituals.
  • Bufet de tapes a qualsevol hora del dia, com a complement de la visita a la Rambla o al nucli antic de la ciutat.
  • I també simplement una classe de ball amb tapes.

Si vols fer aquesta petita iniciació, aquest és el teu lloc. I si ets un afeccionat al flamenc però encara no coneixes aquest “temple”, no dubtis a gaudir-ne amb bona companyia, serà un moment a recordar.

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari