blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

On anar amb skate a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

Barcelona és una ciutat mundialment coneguda per disposar de moltes infraestructures patinables en el seu entramat urbà, a més de parcs i zones ideals per a fer trucs amb la tabla d’skate i també per la permissivitat de les autoritats en referència a aquesta pràctica. A ShBarcelona sabem que la “cultura de l’skate” no sol desvetllar les millors localitzacions per tal que no es creïn aglomeracions i per despistar la policia quan decideix aplicar les lleis en alguns d’aquests punts. De totes maneres, en aquest article volem donar-vos algunes pistes sobre on anar amb skate a Barcelona i trobar-se amb la major part d’skaters aficionats i professionals que acudeixen a la ciutat amb aquest propòsit.

Article relacionat: Botigues d’skate a Barcelona.

Places freqüentades per skaters

on anar amb skate a Barcelona

Imatge via Pixabay

La Plaça dels Àngels (Plaça del MACBA) és una plaça mítica on anar amb skate a Barcelona, ideal per a qualsevol skater que s’apropi a Barcelona: tant per la seva cèntrica ubicació, com per tots els punts disponibles per a realitzar trucs amb la tabla, i per l’encant únic que posseeix aquest punt de trobada de tendències, música i art. Per altra banda, la Plaça dels Països Catalans (Plaça de l’Estació de Sants), que està just davant de l’Estació, sol estar plena d’skaters fent piruetes en els bancs i escales, encara que no té les infraestructures habituals d’un skatepark. A vegades, és millor aprofitar el que la ciutat posa a la teva disposició de manera “natural”, que acudir a instal·lacions expressament preparades per a patinar. És més emocionant! Al barri de Les Corts hi ha un espai de inaugurat no fa molt que pretén rescatar un lloc oblidat: els jardins Áurea Cuadrado, al barri de la Maternitat i Sant Ramon.

Els skateparks són, en definitiva, els millors llocs on anar amb skate a Barcelona. L’Skate Park de Les Corts posa a la disposició d’skaters, aficionats a la bici BMX o als patins en línia, murs, plans inclinats, escales, grades, plataformes i baranes per passar una bona estona. L’Skatepark de la Mar Bella també és relativament “jove”, i disposa de 3.000 metres quadrats per als aficionats al skate de tots els nivells i amb diferents zones. Com que està ubicat al costat de la platja de la Mar Bella, és l’spot ideal per a patinar i passar un dia agradable a la sorra prenent el sol i banyant-te, a més de patinar.

Article relacionat: De grafitis i safaris

on anar amb skate a Barcelona

Imatge via Pixabay

El Parc del Fòrum es va construir al final del passeig marítim per a un esdeveniment determinat, fa més de 10 anys, i actualment s’usa per a realitzar concerts o festivals de música, entre moltes altres celebracions. És un bon lloc on anar amb skate a Barcelona, doncs disposa d’escales, rampes, desnivells i baranes perfectes per a realitzar trucs amb la tabla i, en diverses localitzacions, es poden fer fotos impressionants. L’Agora BDN és un nou stakepark a Badalona, que mereix tota la teva atenció, i on només s’admeten skates. En aquest indret va a tenir lloc la Street League els dies 16 i 17 de maig de 2015, per tant, és un parc totalment homologat. Té 7 escales, hubba central, handrails en ambdós costats, un volcano, i el seu horari d’obertura va de les 10.00h a les 00.00h els caps de setmana i de 10.00h a 22.00h entre setmana.

Voldries aportar algun lloc més a Barcelona on es pot practicar skate?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari