blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els barris de Barcelona

El Gayxample de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Elia

El nucli per excel·lència de l’ambient gai a Barcelona és el Gayxample. Com en tants barris de tantes ciutats, la cultura gai ha tingut gran repercussió a la nostra ciutat i, per això, entre els carrers de Balmes i Calàbria, Gran Via dels Corts Catalans i Provença és on es concentren la gran majoria de locals d’ambient de Barcelona. A ShBarcelona et volem descobrir tota la vida que trobaràs a aquest barri on la llibertat és l’aire que més es respira per les cantonades. Segueix llegint i descobriràs el Gayxample de Barcelona, el barri dels gais i lesbianes.

Gayxample de dia

gayxample 3

Durant la vida diürna hi ha alguns locals d’ambient que animen el barri durant el dia, per prendre un cafè, un cocktail o una copa d’hora. A continuació t’expliquem els més populars entre el públic gai:

Bim Bar

El Bim Bar (al carrer Casanova, 71) és una novíssima cafeteria, on podràs gaudir des d’un cafè al teu cocktail favorit, passant per unes delicioses tapes en un ambient molt acollidor.

Osbar

Al carrrer  Diputació 225 és on es troba aquest un local tan complet que serveix desde esmorzars a dinars, A més, com a bon cultureta, podràs gaudir de diverses exposicions d’artistes emergents. De vegades, a les tardes, organitzen jocs de taula en anglès i com no, és un bon lloc de trobada abans d’una nit de festa, per prendre una copa (o més d’una!).

El Restaurant Neo

Al carrer Casanova 46 es troba aquest restaurant gai de Barcelona. És una gran elecció per prendre un esmorzar, menjar o fins i tot anar de sopar, ja que els seus preus són assequibles i el pintoresc local et proporcionarà una vetllada súper relaxada.

gayxample 2

Botigues del Gayxample

Així mateix, hi ha altres propostes per fer durant el dia, com per exemple, entrar al Nosotr@s (carrer Casanova, 56) una botiga de regals i llibreria especialitzada en temàtica gai i lèsbica. O si el que et va és la moda, per a gustos colors ja que al Gayxample hi ha infinitat de botigues de roba perfecta per trobar la teva peça ideal per arrassar durant la nit.

Gayxample de nit

Per a la gent de nit trobem molts locals (bars i discoteques) transgressors i divertits, que es complementen entre si. Els més coneguts són els de el Grup Arena, la discoteca més antiga i una icona de la nit gay barcelonina. Aquest grup de discoteques compta amb tres sales:

  • Arena Madre
  • Arena VIP
  • Arena Classic

gayxample

Diferents estils musicals a diferents locals on et garantizen una nit de diversió màxima a un ambient obert on gent nacional i internacional passen una estona memorable. Clàssics del house, dels ritmes llatins o música espanyola de sempre ressonen pels altaveus d’aquestes discoteques d’ambient de Barcelona. Èxit assegurat!

Barcelona s’ha convertit en la segona destinació turística gai del món després d’Amsterdam, cosa que ha beneficiat a la ciutat cosmopolita.  A més, si et ve de gust, sigui el que sigui la teva condició sexual, també pots veure la sèrie web Gayxample, de caràcter comèdia-drama que reflecteix la vida quotidiana del món gai i lèsbic de la ciutat. Segur que t’agradarà!

 

I tu: a quins locals d’ambient sols anar per Barcelona?

Sobre l'autor

Elia

Filòloga hispànica i apassionada de les lletres. M'agrada el teatre (molt), la literatura (més encara) i la cultura. He unit la meva passió per les arts creant una companyia de teatre anomenada LetrasConVoz i un web de temàtica cultural.

Deixar un comentari