blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Música

Música als parcs de Barcelona

Orquestra tocant a un parc
Escrit per Mercedes

Si ja vius a un pis de lloguer a Barcelona, trobaràs un munt d’esdeveniments relacionats amb la cultura i l’art. La nostra ciutat es caracteritza per ser niu d’artistes i personalitats amb gran talent, i per això aquest tipus d’esdeveniments estan molt estesos a la ciutat.

Per això, l’Ajuntament de Barcelona ha creat diversos programes on podem nodrir-nos de cultura a la Ciutat Comtal, com per exemple, el programa Música als Parcs, que busca apropar el jazz i la música clàssica als ciutadans mentre gaudim de l’aire lliure.

Des de ShBarcelona et volem descobrir més sobre aquest tipus de programa en el següent article, així que segueix llegint per a obtenir més informació.

Article relacionat: Bars amb música en directe a Barcelona

El programa Música als Parcs

Orquestra tocant a l'aire lliure

Imatge via Pixabay

Música als Parcs et proposa escoltar bon jazz o música clàssica envoltat d’arbres i plantes, mentre el sol es posa i l’ombra es va convertint en la dama de la nit.

És una cita ineludible dels estius de Barcelona. Aquest cicle musical va néixer com a “Clàssica als parcs” i ha anat creixent al llarg dels anys en espais i nombre de concerts.

Està organitzat per l’Àrea de Medi ambient i Serveis Urbans, en col·laboració amb el Taller de Músics, L’Auditori, el Concurs Internacional de Música Maria Canals, La Banda Municipal de Barcelona, Aigües Veri i el Conservatori del Liceu.

Aquest any ofereix un total de 45 concerts gratuïts de diferents tipus de música: jazz, clàssica, bandes municipals, etcètera.

Els parcs que acullen aquests concerts són el Parc de la Ciutadella, els Jardins de la Tamarita, el Turó Park, el Parc de les Aigües Guinardó, el Roserar del Parc de Cervantes, el conegut Parc Joan Miró, el Parc de la Barceloneta, el Parc de la Guineueta, els Jardins de la Primavera, el Parc de la Creueta del Coll, els Jardins de Rubió i Tudurí, els Jardins d’Ernest Lluch, el Jardí del Pou de la Figuera, els Jardins de la Mediterrània, el Parc Central de Nou Barris, els Jardins de Gaietà Renom, els Jardins de Montbau, els Jardins de Can Mantega, la Plaça Salvador Seguí, la Plaça Marina Castells, el Parc de la Trinitat, el Jardí de Can Solé, el Parc de l’Estació Nord, el Pantà de Vallvidrera, els Jardins de la Font dels Ocellets, els Jardins del Jaume Perich, i els Jardins de Can Brassó.

Article relacionat: Barcelona a tot Jazz

Guitarrista d'un grup de música tocant en directe

Imatge via Pixabay

Com veus, són un gran nombre de parcs el que estan adscrits a aquest programa, pel que amb semblant oferta és segur que algun d’aquests et queda a prop de casa, pel que no tens excusa per a gaudir de la música a l’aire lliure a Barcelona.

Des del 12 de juny fins a finals d’agost s’aniran succeint tot tipus de concerts amb bandes convidades, tant de música clàssica com de bandes i jazz. Pots consultar-ho en el seu twitter.

Els cicles acabaran el 28 d’agost, a les 21 hores, als Jardins Josep Maria Serra Martí, amb un concert a càrrec del pianista Albert Guinovart, un dels músics més actius de la seva generació. Interpretarà obres de Granados, Mompou, Montsalvatge, i d’ell mateix. Oi que ja voldries que fos de nit?

Has gaudit ja d’algun dels concerts als parcs de Barcelona?

 

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari