blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Descobrir

GUÍA PUNTO BARCELONA: IMPRESCINDIBLE!

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

El Grup Único Media Guías ha llançat una nova aplicació per dispositius mòbils que et serà indispensable si estàs de visita a la ciutat: es tracta de Guía Punto Barcelona, i ja està disponible gratuïtament.

Guias puntoMés que una guia, els autors la defineixen com una selecció de llocs singulars. És una selecció de tot allò que ofereix Barcelona, des de terrasses, tendes, passejos recòndits, restaurants, bars, llibreries, cocteleries, cinemes… fins a racons gairebé amagats i normalment desconeguts per al visitant.

El criteri seguit per a l’elaboració d’aquestes guies es basa en l’autenticitat dels llocs documentats, ja sigui per la seva història, caràcter, estètica, servei ofert, personalitat o ambient. I tot això, realitzat amb absoluta independència, sense diners ni compromisos pel mig, la qual cosa assegura una informació veraç, independent i sens dubte, allunyada dels circuits més comercials. Els creadors s’impliquen a incloure aquells llocs pels quals aposten, fent-se responsables de tals eleccions, per la qual cosa està super cuidada.

En aquesta guia es barreja el clàssic i el contemporani, el popular amb l’elitista, des d’una taverna històrica al club del moment, la més tradicional barreteria, un espectacle de dansa o una exposició sorprenent.

Guias punto1Ens portarà de la mà als afterworks i als restaurants més típics o als més elitistes, ens inspirarà per fer shopping d’estil o a preu, i ens dirà quin és el lloc més cool per a aquesta cita que tant va costar aconseguir, o com passar el diumenge amb els nens.

També té un apartat dedicat als voltants, una mini guia de les ciutats més properes a la comtal. Aquesta eina és apta per a visitants però també ho és per als locals, i en ella es pengen els plans més buscats, exclusius i insòlits en el seu apartat “solo en”. Trobaràs opcions que van des del mercat ambulant nadalenc a les últimes rebaixes. Es va actualitzant contínuament, pel que sempre ens pot sorprendre amb noves troballes.

Per descomptat, gràcies a la localització dels dispositius, t’informa dels llocs més propers a la teva posició actual entrant en la secció “alrededores”, i et permet guardar els teus llocs favorits des de la fitxa de cada lloc. Està disponible perquè la baixis gratis de l’Apple Store o de les tendes de descàrrega d’Android.

Amb un disseny molt cuidat i amb tot un seguit de particularitats que la fan única, aquesta guia serà amb tota seguretat un fidel acompanyant en la teva visita a Barcelona, on s’uneix la cultura mediterrània amb la catalana, i a la qual qualifiquen d’un dels majors “hubs” d’Europa. Pots seguir-los a Facebook i Twitter.

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari