blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Descobrir

Un restaurant només per a tú

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

A Barcelona hi trobem un gran nombre de restaurantsde tots tipus. Restaurants de diferents gastronomies, espais, conceptes, i fins i tot restaurants per a cada ocasió. Per tant, és difícil trobar un restaurant tan únic com el que volem descobrir-vos des de ShBarcelona en aquest article. Es tracta d’un restaurant unipersonal, personalitzable, on només un comensal i el seu grup són els protagonistes. Arriba a Barcelona un restaurant només per a tú, el Mercès One.

Article relacionat: Restaurants temàtics a Barcelona

Restaurant Mercès One

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Un restaurant només per a tú. Acaba d’obrir les seves portes un restaurant amb aquest nou concepte, es diu Mercès One, i atén un únic client per torn. És l’únic que ho fa ara com ara a Barcelona, és un concepte de restauració que la propietària va conèixer al Japó, i que ja fa temps tenia al cap traslladar a Barcelona. El funcionament és com segueix, el local té només una taula i és per a la primera persona que la reservi, tant per dinar com per sopar. Al migdia, el client pot anar al restaurant d’improvís, i si la taula és lliure, se la queda. En canvi, a les nits és necessari fer sempre una reserva prèviaL’escenari s’adapta al que vol el client. des de 2 fins a 22 comensals, i es pot personalitzar al seu gust. Triar el joc de taula, la coberteria, la vaixella, les cadires, els centres de taula, les flors, sempre avisant amb antelació són algunes de les opcions de personalització que ofereixen. O bé es pot deixar que la sàvia elecció de la propietària sigui allò que ens trobem en arribar.

També podem escollir i adaptar la mateixa taula, triant que sigui rodona, quadrada, rectangular… És un restaurant, per tant, ideal per a menjars d’empresa, grups d’amics o celebracions familiars o romàntiques, en les quals a un li ve de gust estar en un lloc reservat, privat, amb intimitat i amb un servei exclusiu per a ell i els seus acompanyants o convidats, sense molestar a ningú i alhora sense que ningú escolti les converses o interrompeixi el ritme del soparEs pot menjar a la carta o bé amb menú, en aquest cas el preu ronda els 60 euros per persona amb vi inclòs, però depenent del grup es poden elaborar opcions amb diferents barems de preus. El vi te’l serveixen a cost de botiga. El servei és perfecte. Tot això, encara que sofisticat i selectiu, fóra irrellevant si no anés de la mà d’un producte gastronòmic sensacional, fruit de molts anys d’experiència en elaborar menjar de temporada, ben fet, ben presentat, i tractat amb intel·ligència i amb ganes d’innovar. Des de fa 12 anys, el xef Antonio Cornejo és al capdavant de l’equip de cuina. Tenen el següent eslògan: “si tries un bon producte, acabes amb un bon plat”.

Article relacionat: Restaurants amb vistes a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Mercès One és propietat de Mercè Solernou, que també regenta Mercès Events, un càtering de gran prestigi, i Mercès Deli, una botiga gurmet just al costat del restaurant, on es ven el seu fantàstic menjar preparat per emportar, vins i destil·lats. Un fidel i selecte públic acompanya la restauradora des del 1972, i reconeix els Mercès com dels millors del país per cuina, decoració i servei. Ho trobaràs a l’avinguda Diagonal, 539-541, sota una discreta façana. Pots contactar-hi al telèfon 934394482, o al e-mail merces@merces.es, per si vols fer una reserva prèvia.

No només t’ho recomanem, sinó que podem dir-te que si hi vas, te’n faràs assidu. Ja hi has anat?

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari