blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Allotjar-se a Barcelona

Habitacions infantils: Les 6 idees més originals

idea d'habitacions infantils decorades
Escrit per ShBarcelona

Cada integrant de la família ha de tenir el seu propi espai en la llar i sentir-lo com a propi. Això mateix s’aplica tant als adults, però molt més als nens. Permetre que ells decideixin quin tipus de decoració desitgen és fonamental per a fer-los participis en la creació de les dormitoris infantils. Si vols una mica d’inspiració, avui et deixem sis idees veritablement exemplars perquè les adaptis a la teva família. 

Idees autèntiques per a habitacions infantils

Sigui que hagis comprat un pis o t’hagis mudat i hagis de llogar un pis i moblar-lo, decorar dormitoris juvenils moderns i que siguin del gust dels adolescents i petits, et portarà un temps. El més important és pensar en la temàtica, perquè des d’allí parteixin els colors i la resta d’elements a aplicar. Per a inspirar-te, aquí tens les més 6 idees originals que perfectament podries combinar a les habitacions infantils de la teva llar. 

Instal·la una paret pissarra

Segurament que de nen t’agradava pintar les parets de la teva casa i els teus pares et reptaven per això. Tots ho hem fet alguna vegada en la vida. I els teus fills ara no seran l’excepció. La diferència és que ara mateix comptes amb altres recursos que t’ajudaran a cuidar les parets. Permet que el teu nen tregui tot el seu costat artístic i que dibuixi en la paret pissarra. 

Per a això, necessitaràs el que es diu pintura pissarra que farà que de manera immediata la paret es converteixi en una pissarra enorme per a dibuixar tot el que es vulgui. Quan vulgui fer un nou disseny, serà tan senzill com esborrar el guix i crear una altra obra mestra.

habitació infantil amb paret pissarra

Habitació infantil amb paret pissarra

Inclou jocs del parc a l’interior

Si al teu fill li encanta anar al parc a jugar amb els seus amics, una de les idees més originals és traslladar part d’aquests jocs a les habitacions infantils. Per exemple, podries instal·lar un gronxador en la zona del sostre. Fins i tot, per què no una zona on s’inclogui un petit tobogan? Per descomptat que tot això dependrà de l’espai disponible que tinguis a l’habitació.

habitació infantil amb tobogan i gronxador

Habitació infantil amb tobogan i gronxador

Descobreix pisos de lloguer o venda a Barcelona

Lliteres multiús

Quan tens una única habitació i aquesta ha de ser compartida, cal optimitzar l’espai. Una de les formes més originals de fer-ho és amb l’ús de lliteres. Però no qualsevol d’elles, sinó les que tenen una funció multiús i et permeten aprofitar-les al màxim.

Existeixen infinitat de models i dissenys. Alguns d’ells inclouen una taula, uns altres una biblioteca, i fins hi ha les que tenen una rampa per a lliscar-se des del llit superior. Es tracta de buscar mobles per a habitació juvenil que siguin funcionals més enllà de la pròpia decoració i estètica.

Vols donar-li un efecte encara més divertit i original? T’animem a provar amb les lliteres suspeses, una novetat en tota regla!

llitera multiús compartida

Llitera multiús compartida

Porta les estrelles i la lluna a l’habitació

Hi ha nens als quals els encanta veure les estrelles en la nit i la lluna, jugant així a fer les seves pròpies constel·lacions. Si el teu fill és un d’ells, una idea fascinant és col·locar una decoració amb llums especials en el sostre que simulin ser estrelles. Així, aquest apartat serà el gran protagonista de tota l’habitació i a la nit tota la família voldrà veure el sostre per a somiar desperts.

Tens infinitat de maneres de crear aquesta sensació com per exemple afegint un color intens en el sostre o fent una reforma especial com si fos un sobretecho perquè tingui major profunditat.

habitació infantil amb estrelles i lluna en el sostre

Habitació infantil amb estrelles i lluna en el sostre

Habitació minimalista

Per als qui busquen crear dormitoris juvenils barats, poden optar per una mena de decoració minimalista. Cada dia més joves s’uneixen a aquesta tendència on menys és més i es té els accessoris i elements mínims i indispensables. Si bé la majoria de vegades el color que predomina és el blanc, se li pot donar un toc personal tematizando l’habitació amb objectes en llocs específics o fent que un color concret sigui el protagonista. 

Troba pisos de lloguer o venda a Barcelona que et donin flexibilitat a les seves habitacions i així puguis afegir els teus propis mobles o decoració.

dormitori infantil minimalista

Dormitori infantil minimalista

Juga amb la il·luminació

Amb el món dels streamers en auge per tot el món, la il·luminació LED a les habitacions és tendència en la majoria d’adolescents. Jugar amb ella permetrà donar-li a qualsevol espai un estil renovat. Per exemple, col·locar una tira de llums LED en el cabecero del llit i determinats focus amb llums de colors en punts estratègics de l’habitació. Crea el millor dormitori gamer!

dormitori amb llums LED

Dormitori amb llums LED

Esperem que aquestes idees per a habitacions infantils t’inspirin i les adaptis al teu espai juntament amb els més petits de la casa.

Sobre l'autor

ShBarcelona

ShBarcelona és una agència immobiliària situada a la ciutat comtal de Barcelona que ofereix pisos de lloguer i venda. En el blog et comptem tot el relacionat amb el sector immobiliari, tràmits administratius, esdeveniments i plans a Barcelona.

Deixar un comentari