blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Empreses i startup

Mobile World Congress 2023

Fira Barcelona Hospitalet
Escrit per ShBarcelona

L’esdeveniment més important de l’any del sector dels dispositius mòbils i la tecnologia està a punt de celebrar-se. Com porta ocorrent des de 2006, el Mobile World Congress 2023 arribarà a Barcelona del 27 de febrer al 2 de març, i podrem gaudir de moltes novetats dins de la indústria. I recorda, el MWC23 se celebra en la Fira de Barcelona.

Com arribar a la Fira de Barcelona per a visitar el MWC?

Tant si participes com si visites el Mobile World Congress, et recomanem utilitzar el transport públic, ja que l’organització proporciona a les persones inscrites un abonament gratuït per als dies de la fira, amb el qual podràs moure’t per tota la Zona 1 i realitzar un trajecte fins a l’aeroport. Hi ha diferents opcions, entre totes les millors són:

Metre

Si no et trobes en la mateixa línia, tingues en compte que per a arribar a qualsevol de les anteriors esmentades, hauràs de fer algun transbord amb:

  • L1: La parada de Torrassa connecta amb la línia L9 Sud
  • L3: La parada de Zona Universitària connecta amb la línia L9 Sud
  • L5: La parada de Collblanc connecta amb la línia L9 Sud

Ferrocarrils de la Generalitat (FGC)

  • L8, S3, S4, S8, S9, R5, R50, R6 i R60: parada Europa | Fira

Bus

  • Línies 46, 65, 79 H12 i V1 de TMB.

Quants participants formaran part del congrés?

S’espera que s’aconsegueixin els 60.000 o 80.000 visitants des de més de 150 països. Des d’empreses que volen aconseguir grans acords, fins a fabricants de dispositius i proveïdors que venen a mostrar les seves novetats.

Necessites allotjament per al MWC23?

Els 4 llançaments més esperats del MWC23

Les tecnologies immersives i la forma en la qual definiran el futur de la indústria seran les temàtiques protagonistes d’enguany. I és així, com moltes marques conegudes es deixaran veure en el Mobile World Congress, entre elles hi ha quatre llançaments previstos:

Xiaomi 13, 13 Pro i alguna sorpresa més

Xiaomi va ser de les primeres a confirmar la seva assistència al MWC23, i no deixarà a ningú indiferent amb el que mostrarà enguany. Entre les novetats tecnològiques que portarà a Barcelona, podem intuir que es presentarà la versió definitiva dels Xiaomi 13 i Xiaomi 13 Pro, fins i tot pot ser que mostrin al successor del Xiaomi 12S Ultra.

Nous models de Sony Xperia

Sony també s’apuntarà a la fira i voldrà donar un anunci important, per la qual cosa podem esperar-nos un alguns models nous de la sèrie Xperia. Els Xperia 1 i Xperia 5 compten amb totes les paperetes de ser el seu vaixell almirall.

OnePlus 11 i Buds Pro 2

OnePlus ja ha mostrat els seus dispositius més importants al seu país d’origen, però febrer és la data triada per a llançar-los al públic global. És molt probable que els OnePlus 11 i OnePlus Buds Pro 2 seran presents en el Mobile World Congress perquè tots els assistents puguin conèixer-los detalladament.

presentació de congrés

Foto vía Pexels

Realme GT Neo 5

Durant el mes de febrer, el Realme GT Neo 5 arribarà al mercat xinès abans que a la resta del món; però aviat farà el salt a la resta de països. Per això, podem esperar que la seva presentació en el MWC23 sigui un dels moments importants de la marca en aquesta fira.

I fins aquí el nostre repàs al que serà el Mobile World Congress 2023. Des de ShBarcelona estem convençuts que hi haurà un munt de notícies tecnològiques, i tu?

Sobre l'autor

ShBarcelona

ShBarcelona és una agència immobiliària situada a la ciutat comtal de Barcelona que ofereix pisos de lloguer i venda. En el blog et comptem tot el relacionat amb el sector immobiliari, tràmits administratius, esdeveniments i plans a Barcelona.

Deixar un comentari