blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Visitar

MOLESKINE: GUIA DE BARCELONA

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Si ets de visita a Barcelona, hi ha una eina que no has d’oblidar ficar a la teva motxilla: una bona guia de la ciutat.

Guies n’hi ha moltes, i gairebé totes coincideixen en l’essencial: transports, una llista de carrers, el plànol clau i poc més. Avui, des d’ShBarcelona volem proposar-te’n una d’especial: Moleskine City Notebook. Ve a ser com una guia de viatges normal, però amb una peculiaritat: el contingut l’has d’aportar tu, i t’ajuda a fer-ho d’una manera intuïtiva, personal i divertida. És un autèntic llibre de viatges.

Vegem el seu contingut:

  • En obrir aquesta guia comptes amb el Plànol Clau, que resumeix la configuració global de la ciutat, i mostra la seqüència i la ubicació dels plànols de la zona, al costat del plànol del metro i la llista de les estacions.
  • Trenta-sis pàgines de plànols de zona a escala, un mapa detallat del centre de la ciutat i un índex alfabètic dels carrers.
  • Setanta-sis pàgines en blanc perquè puguis escriure les teves notes: els teus records, pensaments, històries i anècdotes.
  • Un arxivador personal de noranta-sis pàgines amb dotze seccions en dues sèries de sis, separades per solapes. En la primera sèrie de sis, les solapes estan marcades amb símbols, i a la segona vénen en blanc, perquè puguis personalitzar-les amb els diferents adhesius inclosos.
  • Trenta-dues fulles separables per poder escriure notes i missatges que pots intercanviar.
  • Dotze fulls transparents que es poden fixar sobre els plànols i mapes per dibuixar una ruta sobre la marxa.

Què et sembla? Completa, oi?

I tot dins d’una elegant llibreta Moleskine que cap a la butxaca (mides 9 X 14 cm), i molt lleugera, amb uns acabats perfectes i elaborada amb materials de qualitat i en paper lliure d’àcids. Creada d’una manera respectuosa amb el medi ambient i dissenyada per durar molts anys.

També és un regal perfecte per sorprendre a amics o familiars que et visitin: els hi pots regalar una d’aquestes guies o bé nova, o bé ja emplenada amb les teves notes perquè recorrin la ciutat a través de les teves experiències.

Et recomanem que et facis amb una per detallar la teva visita a la nostra ciutat. Les pots trobar al Corte Inglés, FNAC, i a llibreries especialitzades. Jo vaig ara mateix a cercar la meva abans que s’esgotin.

Moleskine

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari