blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Últimes tendències

Les millors aplicacions d’audiollibres

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Llegir un bon llibre és una cosa extraordinària. La lectura aconsegueix evadir-nos dels problemes i de la vida quotidiana i ens pot arribar a transportar a un món diferent, emocionant i revelador. A les persones que ens apassiona la lectura, fem servir els llibres també per distreure’ns en activitats rutinàries i avorrides que no requereixen el nostre intel·lecte més que per estar pendents de la història que tenim entre mans. Generalment aquests moments es limiten al trajecte que fem servir per anar i tornar de la feina en transport públic, on milers de persones aprofiten cada dia per llegir o per estudiar, fins i tot. Però avui dia, les noves tecnologies ens faciliten les coses perquè puguem gaudir d’un bon llibre sense necessitat de llegir-lo. ¿Se’t fa pesat el trajecte quan surt a fer running i t’has cansat d’estar escoltant sempre música? T’avorreix fer les tasques de la llar? T’encanta llegir però et mareges al metro si llegeixes el teu llibre preferit? Ara és possible escoltar llibres com si es tractés d’un conte amb àudio, i podràs realitzar totes aquestes tasques sense avorrir-te. Des de ShBarcelona us presentem les millors aplicacions d’audiollibres que hi ha al mercat.

Article relacionat: Aplicacions que t’ajuden a estalviar

Escoltar llibres, una tendència que ens facilita la vida

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

La primera opció que us proposem, Audible, únicament disponible a Google Play per dispositius Android, és una aplicació, de la mà del gegant Amazon, que permet escoltar llibres de tots els gèneres, a més de, per descomptat, les novetats més populars en l’actualitat. Audible ha seleccionat els millors narradors per donar vida a les històries dels llibres, una cosa molt important en aquest tipus de plataformes, ja que la qualitat d’una bona narració és indispensable per dotar d’emoció a moltes de les històries a les quals es dóna veu.

Una altra opció molt interessant, orientada als amants de la lectura i estudiants per igual, és OverDrive, disponible per a AndroidiOS . Es tracta d’una aplicació mòbil que et permet disposar d’una biblioteca al teu dispositiu, amb la possibilitat de llogar llibres electrònics, audiollibres i vídeos en streaming de forma automàtica, igual que la devolució d’aquests. Més de 30.000 biblioteques arreu del planeta tenen conveni amb l’aplicació per cedir les seves obres a través d’ella. Per poder utilitzar-la, hauràs de comptar amb la targeta d’alguna de les biblioteques que hi participen. Els llibres als quals pots accedir són els que disposa la biblioteca en qüestió, però pots suggerir títols perquè els afegeixin a la seva col·lecció. També hi ha una llista d’espera virtual en la qual pots sol·licitar una obra per a escoltar-la quan aquesta estigui disponible.

Article relacionat: Cafès per llegir a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Acabem la nostra recomanació presentant-vos una aplicació d’audiollibres enfocada als amants dels clàssics literaris espanyols. Aquesta aplicació mòbil et permet escoltar a Cervantes, GóngoraPío Baroja o Bécquer, entre molts altres. La plataforma inclou obres en prosa i vers i col·leccions de poemes. Ocupa poc espai, conté uns 200 audiollibres per triar, però cada mes s’actualitza amb més de 10 obres noves. És una aplicació gratuïta i permet descarregar els llibres per escoltar-los sense gastar les dades del mòbil. Es diu Audiollibres: Clàssics en espanyol i només està disponible per a Android.

En coneixes altres aplicacions d’audiollibres que ens vulguis recomanar?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari