blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Música

Reggaeton Beach Festival BCN 2023: Artistes, Horaris i Cartell

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per ShBarcelona

El Reggaeton Beach Festival (RBF) és un dels esdeveniments més esperats de l’estiu a Barcelona, i enguany no és l’excepció. Amb la seva vibrant energia i la millor música urbana, el RBF promet ser una experiència inoblidable per als amants del reggaeton. A ShBarcelona hem volgut recollir tota la informació de l’esdeveniment perquè puguis gaudir del Reggaeton Beach Festival BCN 2023.

Quan se celebra el Reggaeton Beach Festival 2023 a Barcelona?

El Reggaeton Beach Festival BCN 2023 es durà a terme els dies 22 i 23 de juliol. Aquests dies, el Parc del Fòrum de Barcelona es transformarà en un escenari espectacular, on els fans podran gaudir dels millors artistes del gènere reggaeton i música urbana en la seva cinquena edició.
  • Pisos de lloguer a Barcelona

Artistes del RBF 2023 a Barcelona

El cartell d’artistes del Reggaeton Beach Festival BCN 2023 és simplement impressionant. Reconeguts noms de l’escena musical del reggaeton i el trap seran presents per a fer vibrar a tots els assistents. Els artistes confirmats que formen part del line-up són:

Dissabte 22 de juliol: Anuel AA, Bryant Myers, Jhayco, Sech, Young Miko, Polimá Westcoast i Jeipy.

Diumenge 23 de juliol: Ozuna, Arcàngel, Eladio Carrion, Mora, Lunay, Lyanno i Aina Da Silva.

Cartell del RBF Barcelona 2023

Cartell del RBF Barcelona 2023

¿On comprar les entrades del Reggaeton Beach Festival?

Si vols un lloc en el Reggaeton Beach Festival BCN 2023, pots adquirir les teves entrades a través del lloc web oficial del festival: reggaetonbeachfestival.com. En el lloc trobaràs diferents tipus d’entrades, que poden oferir beneficis exclusius com a accés prioritari, àrees reservades i serveis prèmium.

Des de la mateixa organització recomanen adquirir les entrades únicament a través dels canals oficials. Lamentablement, totes les entrades estan esgotades.

Preguntes generals sobre el RBF Barcelona 2023

A continuació, respondrem algunes preguntes freqüents que els assistents solen tenir sobre el Reggaeton Beach Festival BCN 2023.

¿Com puc arribar al festival?

El Reggaeton Beach Festival es durà a terme en el Parc del Fòrum, una ubicació de fàcil accés. Pots arribar al festival en transport públic utilitzant el metre (L4 fins a Maresme i Fòrum) o el tramvia (T4 fins a Port Fòrum). També pots optar per arribar amb autobús, taxi o el teu propi vehicle, tenint en compte la disponibilitat d’estacionament a la zona.

¿Puc canviar de nom l’entrada?

Bones notícies! Sí que pots. Per a això, ves a la secció “Comprar Entrades” en el menú superior de la web i selecciona “Canvi de Nom”. Ingressa el localitzador de l’entrada (36 caràcters) i completa les dades de la nova persona. Recorda que només el comprador pot realitzar aquest tràmit i la nova entrada li arribarà a ell.

Festival de Reggaeton a Barcelona

Festival de Reggaeton a Barcelona. Foto via: RBF

Què és la Polsera Cashless?

La Polsera Cashless és una polsera intel·ligent que s’empra com a mètode de pagament dins del festival. En adquirir la teva entrada, tindràs l’opció d’afegir saldo a la teva polsera Cashless per a comprar aliments, begudes i productes dins del recinte sense necessitat d’utilitzar efectiu. Això brinda major comoditat i agilitat en les transaccions durant el festival.

Puc entrar si soc menor de 18 anys?

El Reggaeton Beach Festival BCN 2023 és un esdeveniment exclusiu per a majors de 16 anys. Recorda que només podran accedir a la zona VIP els majors de 18 anys.

  • Les persones que tinguin menys de 16 anys: hauran d’estar acompanyats per algun adult i presentar una autorització.
  • Les persones que tinguin entre 16 i 18 anys: hauran de presentar també una autorització i còpies de DNI.

Trobar allotjament al juliol a Barcelona

El Reggaeton Beach Festival BCN 2023 promet ser un dels esdeveniments llatí-musicals més destacats de l’estiu a Barcelona. Amb el seu increïble cartell d’artistes i l’energia contagiosa del reggaeton, els assistents gaudiran d’una experiència única a la platja de la ciutat comtal.

Sobre l'autor

ShBarcelona

Deixar un comentari