blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

Rep les compres d’internet a casa amb CITYPAQ

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes


Correus
ha signat un acord amb l’empresa pública Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, i gràcies això, instal·larà els primers cinc dispositius Citypaq a les estacions dels FGC.

Aquests nous terminals de lliurament automàtic de paqueteria en llocs públics, oferiran als usuaris la possibilitat de tenir accés als seus paquets durant les hores d’obertura de les estacions els set dies de la setmana, oferint així grans avantatges, com una major franja horària per a les recollides, major privadesa, fàcil accés i un maneig realment intuïtiu i senzill.

Les primeres estacions que comptaran amb aquestes màquines seran les de Plaça de Catalunya, Provença, Sarrià, Sant Cugat i Plaça d’Espanya.

provençaLes màquines disposaran de fins a vuitanta compartiments de diferents mesures, adaptables al volum dels paquets, i per descomptat comptaran amb tots els requisits de seguretat. Estaran adaptades per a l’ús de persones amb mobilitat reduïda.

Durant el primer trimestre de 2015, els clients de Correus que triïn a les tendes online en les quals realitzin les seves compres alguna d’aquestes estacions com a punt de lliurament, rebran un missatge amb un codi de recollida i la indicació que ja tenen disponible el seu paquet. Des del moment del missatge de lliurament, el client compta amb tres dies per recollir-ho.

Aquest és solament el primer pas, ja que la companyia de comunicacions té previst instal·lar durant el pròxim 2015 uns seixanta terminals Citypaq entre Barcelona i Madrid, a les estacions de metro, als bescanviadors, a estacions de servei, i també a altres llocs públics que faran possible als usuaris la recollida dels seus paquets amb la màxima seguretat, comoditat i rapidesa.
correosAquesta iniciativa suposa per a Correus una aposta per la innovació i l’impuls del comerç electrònic a Espanya, generant més confiança per a totes les parts que intervenen en el procés de compra i diluint moltes de les barreres que existeixen avui dia a l’hora de concretar-la.

Jo ja tinc ganes que sigui a Barcelona, per estrenar-ho. I tu?

 

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari