blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

Llocs amb Wifi gratis a Barcelona

Mà sostenint un cartell de Wifi al carrer
Escrit per Carla

Sovint la recerca de wifi gratis es fa una mica complicada, però a la ciutat de Barcelona hi ha alguns racons on podràs aconseguir estar connectat sense tenir que utilitzar les teves dades mòbils.  Si ja gaudeixes d’un lloguer de llarga estada a la ciutat, i si dus el portàtil incorporat o et resisteixes a gastar els teus “megas”, estàs de sort.

A ShBarcelona volem facilitar-te la connectivitat, per això et proposem els millors llocs amb Wifi gratis a Barcelona, perquè a una ciutat cosmopolita i moderna no pot faltar un tresor tan apreciat. Connecta’t!

Article relacionat: Wifi gratis al Quiosc

Wifi gratis a Barcelona

Dona intentant connectar-se a internet

Imatge via Pixabay

Gràcies a la xarxa Barcelona Wifi, amb més de 270 punts de connectivitat, hi ha molts punts de la ciutat on es pot gaudir d’una bona connexió gratuïta.

Parcs, carrers i altres punts multimèdia s’han convertir en tot un reclam per aquells que desitgen fer consultes a Internet sense haver d’utilitzar la seva pròpia connexió mòbil. Descobreix gràcies a la tecnología, els punts estratègics amb Wifi gratis a Barcelona.

Districte de Ciutat Vella

A l’emblemàtic Parc de la Ciutadella, al districte de Ciutat Vella, trobaràs un punt per poder navegar per la xarxa des de el mòbil o des del portàtil.

Si vols convertir la teva estada al parc en un plaer al mig de la natura, només hauràs de cercar els panells amb una W blava, que t’indiquen que els punts de connectivitat de Barcelona Wifi, un servei de wifi gratis a Barcelona.

Busca el teu racó d’ombra i comença el teu viatge virtual. Estar a la platja mai més tornarà a ser el mateix! La Barceloneta s’ha convertit en una gran àrea de pas on estar connectat és tot un luxe. Platges com Nova Icària, Bogatell o Somorrostro ja s’han sumat al servei ofert per Barcelona Wifi.

Agafa la tovallola, les xancletes i el bikini i busseja per Internet gràcies a aquests espais de Wifi gratuït. Prop del mar trobaràs un espai turístic únic on també podràs gaudir de connexió Wifi gratis. ¿Saps de què parlem? No hi ha dubte que del Port Vell. Si estàs pel Maremagnum o passejant pel Passeig de Colom podràs navegar gratuïtament per la xarxa. T’hi animes?

Modern e innovador, així es La Rouge un bar del Raval que et convida a conèixer la veritat del concepte cosmopolita. És un espai ideal per gaudir de connexió Wifi gratis a Barcelona. Agafa el teu portàtil i reuneix-te a La Rouge, un espai ideal per treballar a la xarxa pels matins.

Districte de Sant Martí

Ens encanta la Rambla de Poblenou, al districte de Sant Martí, i ara més que sabem que es un dels punts amb Wifi gratis a Barcelona. Si decideixes passejar per ella, gaudir dels seus múltiples locals o simplement parar la fresca comptaràs amb l’opció de navegar per Internet sense gastar ni un euro. Has trobat ja els panells amb la W blava?

Districte de Sants-Montjuïc

Al vell mig de la Plaça Espanya, sempre repleta de cotxes i gent, s’hi troba un punt estratègic on podràs fer una consulta ràpida a la web. La cruïlla de Plaça Espanya amb Paral·lel, al districte de Sants-Montjuïc, son zones clau on podràs utilitzar el Wifi gratis a Barcelona. ¡Connectivitat gratuïta assegurada!

Si estàs esperant un tren i necessites connectivitat ràpida i efectiva, a l’Estació de Sants trobaràs un punt de Wifi gratis accessible i còmode per tots aquells que necessiten fer un cop d’ull a la xarxa. Es una alternativa ideal per poder gaudir de connexió a Internet sense haver de consumir a cap establiment.

Districte de Les Corts

Anar a fer la compra ja no és el mateix si ho fas al Mercat de les Corts. Entre fruites, verdures, carns i peixos podràs disposar de connexió gratuïta per donar una volta per la Xarxa. Però aquest no es l’únic! Ja son varis els mercats que tenen Wifi gratis a Barcelona: el de Santa Caterina, el de Sarrià o el de Trinitat en són alguns exemples. Fes la compra connectat a Internet!

Districte de Gràcia

A la Vila de Gràcia, al districte de Gràcia, no passa desapercebut una cockteleria amb wifi gratis. Parlem de Elephanta, un local idíl·lic pels més sibarites. Metre gaudeixes de l’oci del barri i dels seus increïbles cocktails d’autor, podràs navegar per Internet sense invertir ni un sol euro. Apunta-t’hi!

Article relacionat: Internet i TIC al Cibernàrium

Centres Culturals i Museus amb Wifi

Nens es diverteixen jugant a l'ordinador

Imatge via Pixabay

Actualment, els centres culturals de la ciutat de Barcelona ofereixen una connexió gratuïta per poder gaudir de Wifi gratuït. L’Ateneu Popular de 9Barris o el Centre Cultural La Farinera a El Clot son exemples d’això.

Aquests espais de participació ciutadana dirigits a joves i grans et donen la possibilitat de poder estar sempre en línia, sense tenir que gastar calers. Descobreix els seus tallers, exposicions, espectacles i concerts mentre et beneficies de punts de Wifi gratis a Barcelona. Exposicions, cultura i connexió.

Els museus de la ciutat s’han convertit amb punts estratègics amb Wifi gratis a Barcelona. CaixaForum, el MNAC, el MACBA, el Museu Marítim o el Museu de Ciències Naturals en són alguns exemples. Descobrir més informació sobre l’exposició, el pintor, l’escultor, la historia o el artista que estàs visitant serà molt més efectiu gràcies a la connectivitat gratuïta accessible per tothom.

Biblioteques públiques i Punts Multimèdia

Però no tot es oci. Si busques un lloc amb Wifi gratis a Barcelona on poder treballar tranquil·lament, no dubtis en apropar-te a qualsevol biblioteca pública de la ciutat, on podràs navegar per la Xarxa de manera gratuïta mentre gaudeixes del silenci i de tots els serveis que t’ofereixen les biblioteques de la ciutat.

I no podem oblidar els punts multimèdia de la ciutat com la Casa del Mig i la Marina, dos espies dedicats a la informàtica i l’electrònica ubicades a Sants-Montjuïc. Entre els múltiples serveis que s’ofereixen (equipaments, xerrades i tallers) destaca l’accés a Wifi gratuït.

¡Tot un luxe! Ara que ja saps els diferents punts, locals i establiments amb Wifi gratis a Barcelona, ja no es una excusa no sortir a gaudir d’aquesta meravellosa ciutat. Oci, cultura i connexió a l’abast de qualsevol si et trobes per la Ciutat Condal.

Ens recomanes algun altre lloc amb Wifi gratis a Barcelona?

Sobre l'autor

Carla

Carla és un gestora de comunitat i escriptora que viu a Barcelona.

Deixar un comentari