blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els millors restaurants

RESTAURANTS AMB ESTRELLA

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

La Guia Michelin és la més antiga de les guies europees d’hotels i restaurants. Engloba una sèrie de guies turístiques publicades anualment per l’editora francesa Michelin Éditions du Voyage i les seves filials, per més d’una dotzena de països.

Aquesta guia de referència mundial és famosa per assignar d’una a tres “estrelles de la bona taula”, als establiments que destaquen en qualitat, creativitat i cura dels seus plats. Els paràmetres són fixats pels seus propis jutges. Alhora assigna d’un a cinc “coberts”, en funció del confort i el servei amb el qual se serveix als clients quan es tracta d’un restaurant, o d’una a cinc “cases” quan qualifiquen un hotel.

Així es poden trobar establiments amb un gran luxe i confort (cinc coberts) que tenen una o cap estrella. També la versió oposada: senzilles taules pel que fa a muntatge i servei, però amb una cuina distingida amb diverses estrelles.

Barcelona, tant la ciutat com la província, és la primera d’Espanya quant a restaurants amb estrelles Michelin, seguida de Girona, i de Madrid, més distanciada. Vegem una classificació de les de la ciutat comtal:michelin 2.jpg

Amb 3 estrelles: Cuina excepcional, taula que justifica el viatge.

  • Restaurant Sant Pau, a Sant Pol de Mar. Xef: Carme Ruscalleda.

Amb 2 estrelles: Excel·lent cuina, val la pena desviar-se. Tots a hotels barcelonins.

  • Restaurant ABaC (Hotel ABaC), a l’Avinguda Tibidabo,1. Xef Jordi Cruz.

  • Restaurant Enoteca (Hotel Arts), al Carrer de la Marina, 19. Xef Paco Pérez.

  • Restaurant Lasarte (Hotel Condes de Barcelona), al Carrer de Mallorca, 259. Xef Martín Berasategui.

  • Restaurant Moments (Hotel Mandarin Oriental), al Passeig de Gràcia,38-40. Xef Raúl Balam.

Finalment, amb 1 estrella: Molt bona cuina a la seva categoria.

  • A Barcelona ciutat tenim: Alkimia, L’Angle, Lluerna, Caelis, Zinc Sentits, Comerç24, 41º, Dos Cielos, Dos Palillos, Gaig, Hisop, Hofmann, Koy Shunka, Manairó, Nectarí, Neichel, Roca Moo, Saüc, Tikets, i finalment Via Veneto.

  • Pel que fa a la província, parlem de: Can Jubany a Caldetenes, Estany Clar a Cercs, Sala a Olost, Els Casals a Sagás, L’O a Sant Fruitós del Bages, i Capritx a Terrassa.

michelin 3.jpg

Si vols adquirir l’exemplar d’aquest any per a Espanya i Portugal, pots fer-ho online a Amazon. La de tota Europa per al teu dispositiu Apple pots comprar-la a Itunes.
Des de ShBarcelona et recomanem la visita a qualsevol d’ells, segur que no et decebran.

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari