blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els millors restaurants

Els millors kebabs de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

Qui no ha vist mai el porc o la vedella en vertical, en una mena de pal, rostint-se i donant voltes? Fa anys que aquest tipus de locals van començar a aparèixer a Barcelona i ara són bastant populars, sobretot entre la població jove. Però la veritat és que els kebabs solen tenir fama de bars de menjar ràpid poc cuidats, però a la capital catalana hi podem trobar locals molt bons que serveixen aquest tipus de menjar. En aquest article de ShBarcelona et descobrim els millors kebabs de Barcelona. No te’ls perdis!

Article relacionat: Restaurants indis a Barcelona

Kebabs al centre de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

El millor de tots precisament es troba al centre de la ciutat, al districte de Ciutat Vella, a prop del Museu d’Art Contemporani i es diu Bismilla Kebabish (Carrer de Joaquin Costa, 22). Ells mateixos elaboren tots els ingredients que utilitzen, fins i tot el pa. A més, hi posen molta cura als seus plats i la planxa és la seva principal eina. Els trossos de carn són fins i llargs i estan coberts per una salsa de iogurt; en quant al picant, l’afegeixes al teu gust. En aquest cas, el local és Sirià, per tant, al kebab se l’anomena shawarma, el qual, amb pa de pita, costa tan sols 3,50 euros. No gaire lluny d’aquest, al Barri Gòtic també hi destaca un altre establiment especialitzat, en aquest cas, en kebabs de Damasc. De fet, el local porta el nom El Cuiner de Damasc (Carrer dels templers, 2). És un local molt gran i com que és considerat un de els millors kebabs de Barcelona, segons a quina hora hi vagis, s’hi poden formar grans cues. Ofereixen la carn i els seus complements en dürum, un pa enrotllat, i el seu preu està pel voltant dels 4,50 euros. També tenen opcions per a vegans.

Article relacionat: Els millors restaurants mexicans de Barcelona.

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Al carrer Escudellers s’hi troba un altre de els millors kebabs de Barcelona: el Bueno Bocado (Carrer dels Escudellers, 58). El sabor dels seus kebabs és molt intens i els serveixen de forma original, però ves en compte perquè t’hi afegeixen picant sense que ho demanis, cosa que pot no agradar gens a aquells que porten molt malament el gust d’aquest tipus d’espècies. Et costarà 3,90 euros i també tenen obert en horari nocturn. Un altre bar sirià molt aclamat s’ubica a Gràcia, i es diu La Caravana (Carrer de Mozart, 15). Aquí és possible sopar per 3,50 euros i les seves salses són delicioses. Es tracta d’un local gran, modern i molt lluminós amb un ambient molt agradable. I en el mateix barri, també val la pena tastar els kebabs d’Ugarit (Carrer de Bruniquer, 37). Tasta-hi les shauarmas amb trossos de carn gruixuts però alhora petits coberts amb ceba i tomàquet. Aquí tot s’elabora a la planxa i no et pensis que el menjar és sec, sinó tot al contrari, doncs la salsa l’humiteja. Aquests últims tenen un preu de 4,35 euros.

Coneixes altres kebabs que serveixin menjar per llepar-se els dits?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari