blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Descobrir

RESTAURANTS I QUELCOM MÉS

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

L’oferta de bona cuina a Barcelona és molt extensa i variada, Aquesta és la causa que fa que alguns restaurants ofereixin quelcom més, albergant als seus locals exposicions, actuacions, posant a disposició del públic llibres o jocs, i moltes altres activitats amb les quals complementar el seu servei i destacar dins la gran llista.

Aquests locals solen ser ideals per a grups d’amics, amb ambient familiar, per a celebracions d’aniversaris, etc., encara que també són excel·lents per passar una vetllada romàntica. Des de ShBarcelona volem presentar-te alguns d’ells, que són:

acuarella 2.jpg

– Acuarella: a la Gran Via de les Corts Catalanes, 572. Ofereix sopars dijous, divendres i dissabtes, de 21 a 00:30 hores. Si tries els dijous, l’espectacle és “Opera Fantasy” amb “Carmen“, “Turandot“, “La Traviata“, “Evita“ o “el Fantasma de l’Òpera“. Si optes pels divendres o dissabtes un espectacle de cinema, amb projecció de clàssics com “All that Jazz”, “Fama”, “Flashdance” o “Chicago”. Pel que fa a el que és exclusivament gastronòmic, podràs degustar els exquisits menús creatius passats pels fogons del xef Martí Arencibia en un ambient elegant, senyorial i majestuós.

– Gran Foc: a Roger de Llúria 23. Obren de dimarts a dissabtes. Lloc avantguardista d’ambient i cuina internacional. Plats de la més alta qualitat i d’allò més saborós, com el “Gran Foc Burger” amb formatge, bacó, tomàquet, enciam i acompanyament de patates o el rellom amb patates rústiques, espàrrecs i salsa de bolets o pebre verd, si t’agrada la xocolata, imprescindible la seva fondue amb fruites de temporada. Gran varietat de còctels mentre gaudeixes d’actuacions musicals en viu.

– El Cafè de Madeira: a la Via Laietana, 6, en ple barri del Born, al districte de Ciutat Vella, un dels més de moda a la ciutat, es combina cada nit la cuina més moderna, una bona decoració avantguardista i si això no fos prou, el sopar és amenitzat amb xous en viu de música i exposició de fotografia. Obren de dilluns a dissabte, de 20:00 a 00:00 hores.

– A Casa Portuguesa: Si vols endinsar-te a l’ambient portuguès, és un concepte nou com a “cafeteria-wine” bar-restaurant que t’ofereix esdeveniments, tastets, reunions i exposicions d’artistes lusitans a la ciutat. Ambient elegant i relaxat. Al carrer d’Aragó 111, tenen cuina ininterrompuda cada dia, amb una variada selecció de “petiscos” (tapes), de formatges i embotits importats de la seva terra o de plats típics l’estel dels quals és el bacallà. De dilluns a divendres, a migdia hi ha un menú típic portuguès amb un plat del dia especial, també amb opció de menjar a la carta.

Gaudeix de la vetllada!

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari