blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Descobrir

Per què hauries de viure a Badalona?

Viure a Badalona, una opció més
Escrit per ShBarcelona

Moltes persones es plantegen viure a Badalona quan busquen un lloc a la província de Barcelona al qual mudar-se. Es tracta d’una ciutat amb moltes opcions i molt prop de la capital, per la qual cosa s’ha convertit en una opció més que interessant per als qui busquen una cosa econòmica.

Si aquest és el teu cas, et comptarem algunes dels avantatges de buscar tant lloguer de pisos temporals a Badalona com habitatges per a un termini màxim d’11 mesos. També farem un petit passeig per la ciutat, per a ensenyar-te quins són els llocs més atractius i on es pot passar una bona estona per Badalona.

Avantatges de viure a Badalona

Una ciutat econòmica

Com hem apuntat breument, Badalona és una ciutat molt més barata que Barcelona, per la qual cosa podries accedir a un habitatge amb millors prestacions a un preu menor. A més, també compta amb un IBI més baix, per la qual cosa també t’estalviaràs un bon import quan et toqui pagar els impostos.

Rambla de Badalona

Rambla de Badalona

Tranquil·litat i descans

Encara que ja hem esmentat la proximitat amb la ciutat comtal, hi ha suficient distància com per a no veure’s afectada pels embussos o el soroll de les activitats nocturnes. Això és, en part, gràcies a una menor massificació dels barris, que permet que la qualitat de vida dels veïns sigui major.

Serveis d’una gran ciutat

Badalona compta amb moltíssims serveis públics i privats d’alta qualitat, així com una gran quantitat de jardins i parcs on passar una bona estona a l’aire lliure. Alguns barris, després de ser zones habilitades per a la premsa en els Jocs Olímpics de 1992, han continuat creixent a nivell comercial i residencial. Però no et preocupis, perquè sempre pots acostar-te a la gran capital.

Article relacionat: Les millors platges del Maresme

Accés a platges increïbles

Més de 3500 metres de platges poden gaudir-se a Badalona per als amants de la Mar Mediterrània, un lloc perfecte per a passar l’estiu amb total tranquil·litat. A més, molt prop de la costa i a poca profunditat, podràs observar una gran varietat d’espècies marines de tota mena.

Platja de Badalona

Platja de Badalona

Excel·lent comunicació i proximitat amb Barcelona

Tal com hem assenyalat diverses vegades, una de les claus de viure a Badalona és que estaràs a un pas de Barcelona. Per exemple, trigaràs menys de mitja hora a arribar a la Sagrada Família. Les connexions de metre i bus són excel·lents, amb bastant freqüència i moltes possibilitats.

Principals atraccions de Badalona

El Pont del Petroli, dedicat a la descàrrega de productes petrolífers, es va convertir en un atractiu turístic més quan va deixar d'utilitzar-se de manera industrial. Avui, després de diferents temporals en els últims anys, està en procés de reconstrucció per a tornar a ser un passeig i mirador ideal des del qual observar la mar i la pròpia ciutat de Badalona.

El lloc perfecte per a passejar per Badalona, un passeig marítim que ha anat convertint-se en una zona de terrasses i múltiples activitats per al gaudi de tots. Completament per als vianants, és el punt de trobada de moltes persones i l'accés a les platges de la ciutat.

En ple centre de Badalona, la Plaça de la Vila és el punt neuràlgic i polític de la ciutat. Lloc de pas per la seva situació, connecta diferents vies principals del seu voltant. A més, aquí s'aixeca el Ajuntament de Badalona i ha vist passar negocis il·lustres com el Cinema Picarol, així com uns altres que encara segueixen en peus com el Círcol Catòlic.

Construït inicialment com a estructura per a protegir un descobriment arqueològic, avui el Museu de Badalona és un dels punts més importants de Catalunya en el qual conèixer la història antiga de la zona. En ell es poden visitar les restes de l'antiga ciutat romana coneguda com Baetulo, a més de peces molt destacades per la seva importància i llegat.

El monestir de Sant Jeroni de la Murtra és un dels edificis més antics de la zona, construït a principis del segle XV en la Serra de la Marina. En el claustre es poden trobar dos importants retrats dels Reis Catòlics, grans valedors del monestir, així com un possible retrat de Cristòfor Colom.

Les instal·lacions olímpiques per a Barcelona ’92 també van arribar fins a Badalona, ja que es va construir aquest pavelló per a la disputa de la disciplina de bàsquet. Avui dia, és l'estadi del Joventut de Badalona, a més de ser utilitzat com a escenari per a esdeveniments musicals.

Una de les platges més conegudes de Badalona, en part gràcies al Club Nàutic Bétulo on se celebren gran quantitat d'activitats marines. A mitjan agost, durant les festes de la ciutat, tenen lloc aquí diferents espectacles i concerts.

Viure a Badalona és una gran opció com has pogut veure al llarg d’aquest text. Contacta amb els nostres experts immobiliaris per a trobar un habitatge on viure durant una temporada, i planteja’t l’opció alternativa de Badalona.

Sobre l'autor

ShBarcelona

ShBarcelona és una agència immobiliària situada a la ciutat comtal de Barcelona que ofereix pisos de lloguer i venda. En el blog et comptem tot el relacionat amb el sector immobiliari, tràmits administratius, esdeveniments i plans a Barcelona.

Deixar un comentari