blog shbarcelona espa√Īol   blog shbarcelona fran√ßais   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Descobrir

Per què hauries de viure a Badalona?

Viure a Badalona, una opció més
Escrit per ShBarcelona

Moltes persones es plantegen viure a Badalona quan busquen un lloc a la prov√≠ncia de Barcelona al qual mudar-se. Es tracta d’una ciutat amb moltes opcions i molt prop de la capital, per la qual cosa s’ha convertit en una opci√≥ m√©s que interessant per als qui busquen una cosa econ√≤mica.

Si aquest √©s el teu cas, et comptarem algunes dels avantatges de buscar tant lloguer de pisos temporals a Badalona com habitatges per a un termini m√†xim d’11 mesos. Tamb√© farem un petit passeig per la ciutat, per a ensenyar-te quins s√≥n els llocs m√©s atractius i on es pot passar una bona estona per Badalona.

Avantatges de viure a Badalona

Una ciutat econòmica

Com hem apuntat breument, Badalona √©s una ciutat molt m√©s barata que Barcelona, per la qual cosa podries accedir a un habitatge amb millors prestacions a un preu menor. A m√©s, tamb√© compta amb un IBI m√©s baix, per la qual cosa tamb√© t’estalviar√†s un bon import quan et toqui pagar els impostos.

Rambla de Badalona

Rambla de Badalona

Tranquil·litat i descans

Encara que ja hem esmentat la proximitat amb la ciutat comtal, hi ha suficient dist√†ncia com per a no veure’s afectada pels embussos o el soroll de les activitats nocturnes. Aix√≤ √©s, en part, gr√†cies a una menor massificaci√≥ dels barris, que permet que la qualitat de vida dels ve√Įns sigui major.

Serveis d’una gran ciutat

Badalona compta amb molt√≠ssims serveis p√ļblics i privats d’alta qualitat, aix√≠ com una gran quantitat de jardins i parcs on passar una bona estona a l’aire lliure. Alguns barris, despr√©s de ser zones habilitades per a la premsa en els Jocs Ol√≠mpics de 1992, han continuat creixent a nivell comercial i residencial. Per√≤ no et preocupis, perqu√® sempre pots acostar-te a la gran capital.

Article relacionat: Les millors platges del Maresme

Acc√©s a platges incre√Įbles

M√©s de 3500 metres de platges poden gaudir-se a Badalona per als amants de la Mar Mediterr√†nia, un lloc perfecte per a passar l’estiu amb total tranquil¬∑litat. A m√©s, molt prop de la costa i a poca profunditat, podr√†s observar una gran varietat d’esp√®cies marines de tota mena.

Platja de Badalona

Platja de Badalona

Excel·lent comunicació i proximitat amb Barcelona

Tal com hem assenyalat diverses vegades, una de les claus de viure a Badalona √©s que estar√†s a un pas de Barcelona. Per exemple, trigar√†s menys de mitja hora a arribar a la Sagrada Fam√≠lia. Les connexions de metre i bus s√≥n excel¬∑lents, amb bastant freq√ľ√®ncia i moltes possibilitats.

Principals atraccions de Badalona

El Pont del Petroli, dedicat a la desc√†rrega de productes petrol√≠fers, es va convertir en un atractiu tur√≠stic m√©s quan va deixar d'utilitzar-se de manera industrial. Avui, despr√©s de diferents temporals en els √ļltims anys, est√† en proc√©s de reconstrucci√≥ per a tornar a ser un passeig i mirador ideal des del qual observar la mar i la pr√≤pia ciutat de Badalona.

El lloc perfecte per a passejar per Badalona, un passeig mar√≠tim que ha anat convertint-se en una zona de terrasses i m√ļltiples activitats per al gaudi de tots. Completament per als vianants, √©s el punt de trobada de moltes persones i l'acc√©s a les platges de la ciutat.

En ple centre de Badalona, la Plaça de la Vila és el punt neuràlgic i polític de la ciutat. Lloc de pas per la seva situació, connecta diferents vies principals del seu voltant. A més, aquí s'aixeca el Ajuntament de Badalona i ha vist passar negocis il·lustres com el Cinema Picarol, així com uns altres que encara segueixen en peus com el Círcol Catòlic.

Constru√Įt inicialment com a estructura per a protegir un descobriment arqueol√≤gic, avui el Museu de Badalona √©s un dels punts m√©s importants de Catalunya en el qual con√®ixer la hist√≤ria antiga de la zona. En ell es poden visitar les restes de l'antiga ciutat romana coneguda com Baetulo, a m√©s de peces molt destacades per la seva import√†ncia i llegat.

El monestir de Sant Jeroni de la Murtra √©s un dels edificis m√©s antics de la zona, constru√Įt a principis del segle XV en la Serra de la Marina. En el claustre es poden trobar dos importants retrats dels Reis Cat√≤lics, grans valedors del monestir, aix√≠ com un possible retrat de Crist√≤for Colom.

Les instal·lacions olímpiques per a Barcelona ’92 també van arribar fins a Badalona, ja que es va construir aquest pavelló per a la disputa de la disciplina de bàsquet. Avui dia, és l'estadi del Joventut de Badalona, a més de ser utilitzat com a escenari per a esdeveniments musicals.

Una de les platges més conegudes de Badalona, en part gràcies al Club Nàutic Bétulo on se celebren gran quantitat d'activitats marines. A mitjan agost, durant les festes de la ciutat, tenen lloc aquí diferents espectacles i concerts.

Viure a Badalona √©s una gran opci√≥ com has pogut veure al llarg d’aquest text. Contacta amb els nostres experts immobiliaris per a trobar un habitatge on viure durant una temporada, i planteja’t l’opci√≥ alternativa de Badalona.

Sobre l'autor

ShBarcelona

ShBarcelona és una agència immobiliària situada a la ciutat comtal de Barcelona que ofereix pisos de lloguer i venda. En el blog et comptem tot el relacionat amb el sector immobiliari, tràmits administratius, esdeveniments i plans a Barcelona.

Deixar un comentari