blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Desplaçar-se

SMART LLANÇA LA SEVA TERCERA GENERACIÓ A BCN

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Arriben els nous petits vehicles alemanys destinats al circuit urbà

Encara que sembli mentida, ja han passat setze anys des que Daimler triés Barcelona per al llançament del popular urbà Fortwo. Ara torna a envair la nostra ciutat amb els seus nous models, en aquesta ocasió, la nova generació del Smart Fortwo i la carrosseria de quatre portes Forfour.

SmartL’any 1886, l’enginyer alemany Carl Benz va revolucionar el concepte de mobilitat en inventar el primer automòbil de la història, i el 1998 Daimler, de la qual forma part MCC Smart (Micro Compact Car Swatch Mercedes Art), va tornar a marcar una nova fita en la història llançant al mercat el Smart, primer cotxe urbà, i precisament a la ciutat comtal.

Així doncs, aquí es farà la presentació mundial durant els dies del 3 al 15 de novembre, a la qual acudiran més de 500 periodistes de 50 països. Durant els quinze dies que durarà la presentació mundial, les 30 unitats de la flota de prova sortiran des de l’aeroport del Prat per recórrer les principals artèries de la ciutat mostrant les seves qualitats en desplaçaments urbans. Són els vehicles que s’utilitzaran perquè tota la premsa especialitzada del món conegui aquesta última evolució, i a la vegada perquè Barcelona estigui present a tots els mitjans de comunicació internacionals.

Smart ForFourEl Centre Disseny Hub (Plaça de les Glòries Catalanes, 37), i el Mercat de Santa Caterina (Avinguda de Francesc Cambó, 16), seran els dos punts de trobada dels nous models. Posteriorment, el 20 de novembre, aquesta nova generació es presentarà a la resta d’Espanya.

Com a avançament, sabem que la propulsió dels nous models és a càrrec de moderns motors de tres cilindres de 60, 71 i 90 CV, associats a un canvi manual de cinc relacions. El preu del Smart Fortwo amb motor de 71 CV serà d’uns 11.800 euros, mentre que el Forfour amb el mateix motor costarà uns 700 euros més. Les seves mesures són: 2,69 metres el de dues portes, i 3,49 el de quatre.

La francesa Renault, que ha desenvolupat conjuntament amb la marca alemanya aquests nous automòbils, també presentarà a Barcelona el seu equivalent “Twingo”.

Oi que els vols veure?

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari