blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Descobrir

Speed dating a Barcelona

speed dating barcelona
Escrit per Elia

Participar en un speed dating pot ser una bona alternativa per buscar parella quan un té poc temps lliure i a Barcelona hi ha diverses webs que organitzen aquestes trobades per lligar a la ciutat. Vols saber-ne més? Avui a ShBarcelona volem descobrir-te aquesta altra forma de poder lligar, conèixer persones interessants i, qui sap, potser trobar-se amb la mitja taronja de cadascú. Segueix llegint aquest article i aprèn-ho tot sobre l’speed dating a Barcelona.

Què es un speed dating

speed dating barcelona

Tenint en compte el poc temps lliure que ens deixa el món modern i lo grans que són ciutats com Barcelona, no és d’estranyar que cada vegada sigui més freqüent que els solters i solteres optin pel speed dating per trobar a la seva parella ideal.

Es tracta d’una iniciativa on tenen lloc diferents cites amb persones que no coneixes de res però que, potser, podeu tenir un feeling especial. De fet, amb aquesta classe de cites tens l’oportunitat de que una persona s’assegui durant uns minuts amb tu, parleu i, per tant, sigui més fàcil saber si teniu o no coses en comú.

Fer speed dating a Barcelona

A Barcelona existeixen diverses webs que ofereixen aquests serveis però en general totes funcionen de la mateixa manera: organitzen un dia un sopar o una quedada per prendre una copa i els convidats són homes i dones solters que volen conèixer gent nova amb la que poder connectar. Per apuntar-se només cal reservar una plaça i pagar l’entrada, la qual sol rondar entre els 15 i 20 euros.

Per determinar que l’edat de les persones sigui, més o menys, la mateixa aquestes webs solen organitzar diferents speed datings a Barcelona dividits per franjes d’edat. Per exemple, a Dating Barcelona, unes cites són per a homes d’entre 37 i 47 i dones de 35 a 45 anys, mentre unes altres estan dirigides a homes de 30 a 40 i dones d’entre 28 i 38 anyets.  Els locals on s’organitzen aquests speed dating solen variar, encara que hi ha webs que sempre les ofereixen en el mateix bar, com és el cas de Dating Barcelona, que sol reservar la coctelería La Martinera a L’Eixample.

Com funciona un speed dating

speed dating barcelona

Quan t’apuntes tu reps una identificació i un foli on podràs apuntar totes les dades que t’interessin sobre les persones que coneguis. Quan arribi el dia i l’hora, les dones s’han d’asseure on vulguin i els homes, després del so d’una campana, s’asseuran a la seva taula corresponent.

Tot seguit tindran 5 o 6 minuts per parlar i conèixer una mica a l’altra persona fins que soni un xiulet que indicarà que cal canviar de taula. Tots parlen amb totes i quan es finalitzi, donen l’oportunitat de quedar-se més temps parlant amb aquella persona que més t’hagi cridat l’atenció.

Finalment, en arribar a casa, podràs triar qui t’ha agradat i els organitzadors et diran si hi ha hagut feeling; si es dóna el cas, et facilitaran el seu email o el seu número de telèfon. Cal destacar que existeix una xarxa social per a solters a Barcelona on es publiquen els speed dating que van tenint lloc: es diu Singles Barcelona. Una forma, per què no, de trobar a la teva mitja taronja.

Has anat alguna vegada a un speed dating? Explica’ns la teva experiència!

Sobre l'autor

Elia

Filòloga hispànica i apassionada de les lletres. M'agrada el teatre (molt), la literatura (més encara) i la cultura. He unit la meva passió per les arts creant una companyia de teatre anomenada LetrasConVoz i un web de temàtica cultural.

Comentari

Deixar un comentari