blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Descobrir

Els llocs més romàntics de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

Si viatges a Barcelona o vius en aquesta ciutat tan meravellosa amb la teva parella, segur que alguna vegada heu anat a algun lloc romàntic que ja coneixeu o a un altre que algú us ha recomanat per celebrar alguna ocasió especial, o simplement per gaudir d’un moment junts.

Aquests emplaçaments no tenen per que ser establiments com un bar o un restaurant, són simplement punts determinats que pel seu encant resulten romàntics i són ideals per a declaracions amoroses.

Des de ShBarcelona volem recomanar-vos els llocs més romàntics de Barcelona, que potser encara no coneixeu.

Article relacionat: Un dia romàntic a Barcelona

Els millors miradors de Barcelona

El Mirador de la Torre de Collserola és la torre de telecomunicacions que veus si mires cap la muntanya del Tibidabo, i va ser construïda amb motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona de l’any 1992.

Dia solejat al Port de Barcelona.

Imatge via Unsplash

Ubicada a la serra de Collserola, és l’edifici més alt de la ciutat amb 288 metres d’altura, i en el seu interior, concretament a la desena de les seves tretze plantes, hi ha un mirador de 360 graus des del qual podreu gaudir d’una vista panoràmica de la ciutat. I si hi aneu en parella podreu veure una bonica posta de sol.

Un altre lloc a les altures de Barcelona és el Mirador de Miramar de la muntanya de Montjuïc. S’hi pot arribar caminant des del barri de Poble-Sec, i un cop arribeu a dalt, tot l’esforç serà recompensat amb unes fantàstiques vistes del port de Barcelona i, si ho desitgeu, amb un refresc o una cervesa al bar del mirador.

Allà mateix, també podreu passejar entre els bellaombres (els arbres que formen gairebé escultures en els seus troncs) i delectar-vos vista amb l’hotel construït amb motiu de l’Exposició Universal de 1929.

Jardins romàntics

Per altra banda, el Laberint d’Horta és un lloc increïble situat al barri d’Horta en què s’han rodat diverses pel·lícules, i en el qual pots perdre’t durant unes hores per trobar pau i diversió al costat de la persona que estimes. No us podeu perdre l’estany, el pavelló neoclàssic i l’escalinata de Belvedere.

Uns altres jardins que són un de els llocs més romàntics de Barcelona són els Jardins de Pedralbes, situats a la zona més alta de Barcelona, en els quals passejar és un plaer tant per la vegetació que l’habita com per l’arquitectura que s’hi ha construït al seu interior.

Un lloc de pau perfecte per fer una declaració d’amor a la teva parella o, simplement, per passar una estona allunyats de l’enrenou de la ciutat sense que ningú us molesti. Just al sortir d’aquests jardins trobareu de nou zones comercials i d’entreteniment que us faran tornar al “món real”.

Article relacionat: Sopar en parella a Barcelona

Altres emplaçaments romàntics

El Passeig Marítim que s’estén al costat del mar al llarg de tota la línia costanera de la ciutat de Barcelona és un dels passejos més romàntics que podreu fer durant les estacions més fredes de l’any.

Passeig al Barri Gòtic

Imatge via Unsplash

A l’estiu està ple de gent, tant turistes com locals que entren i surten de la platja o es prenen alguna cosa en una de les terrasses, i perd una mica el romanticisme, però també és una localització ideal per caminar agafat de la mà amb el teu nuvi o amb la teva núvia. Definitivament, heu de recórrer el passeig al costat del mar.

Finalment, el barri del Born és un dels més antics de Barcelona i, per tant, en ell s’hi troben algunes de les construccions amb més història i més encant de la ciutat. Quan t’endinses en els seus carrers estrets i et topes amb les seves esglésies i edificis, et sentiràs com si haguessis retrocedit en el temps i et trobaràs en un nou paradís literari.

Vols aportar algun altre lloc romàntic de Barcelona?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari