blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Descobrir

Sorprèn a la teva parella

Parella passejant en bicicleta a la natura
Escrit per Elia

Mai està de més sorprendre a la teva parella en dies que no siguin ni el vostre aniversari, ni el seu aniversari ni el Dia de Sant Valentí. Que sigui una sorpresa en tota regla, totalment inesperada. Per sort si vius a un pis de lloguer a Barcelona, ja sabràs que la ciutat té racons molt romàntics que, tot i que sembli increïble, no estan plens de turistes; restaurants amagats, parcs i fins i tot pobles d’altres províncies de Catalunya són algunes de les idees que donarem a aquest article de ShBarcelona perquè puguis sorprendre a la teva parella a Barcelona.

Article relacionat: Els llocs més romàntics de Barcelona

Llocs romàntics a Barcelona

Parella gaudint d'un dia romàntic

Imatge via Pixabay

Si ets dels que no volen sortir de Barcelona però busquen una mica de contacte amb la naturalesa, una de les millors opcions és anar al Parc del Laberint d’Horta, el parc més antic de Barcelona i, a més, és un dels entorns més romàntics de la ciutat, localitzat al tranquil districte d’Horta-Guinardó. També es tracta d’una activitat en parellamolt econòmica perquè l’entrada només costa al voltant dels 2 euros i els diumenges es pot gaudir d’ell de forma gratuïta. No obstant això, té certs horaris que convé tenir en compte i, per això, et convidem a consultar el web.

La natura de Barcelona també s’ha d’esmentar. A la Ciutat Coptal tenim la sort de poder gaudir de muntanyes, boscos i mar a la mateixa vegada i, per això, aquests espais naturals són una bona opció si vols sorprendre a la teva parella amb un dia diferent i romàntic. Per exemple, a l’estiu pots preparar un pícnic i portar-la a la platja per fer un sopar sota les estrelles; les millors platges per fer això són les que estan més a les afores de la ciutat com la Mar Bella, per exemple, o les platges del Prat. A l’hivern pots proposar-li un vermut assolellat a les muntanyes de Montjuïc o anar a fer un passeig pel Castell de Montjüic i després quedar-vos admirant el port de Barcelona i el Mediterràni.

Article relacionat: Activitats per fer en parella a Barcelona

Restaurants romàntics de Barcelona

Cafè Restaurant El Pla

Si en canvi a la teva parella li encanta passejar pel Barri Gòtic, el més recomanable és portar-la al Cafè Restaurant El Pla que, amb la seva llum íntima, aconsegueix un ambient molt romàntic perfecte per la vostra cita. Disposa d’una decoració informal i elegant a la vegada que donarà un toc modern a la vetllada que passeu plegat; a més, la qualitat de la carta és excel·lent.

Li Cucine Mandaroso

Així mateix, sense sortir d’aquest singular barri, un altre lloc perfecte per a una cita romàntica és el Li Cucine Mandaroso, un altre restaurant que, a l’hora de sopar, es converteix en un ristorante italià que tota parella hauria de provar ja que aconsegueix un ambient únic amb mobles retro i llibres en els prestatges.

Begur, una escapada romàntica a prop de Barcelona

Un dels carrers del municipi de Begur

Imatge via VisualHunt

A Girona, Begur és un lloc de somni. És ideal perquè té una infinitat de possibilitats i és que ofereix uns impressionants vistes tant a les muntanyes como a les cales d’aigua cristal·lina. A aquest poble de la Costa Brava podreu fer un passeig amb barca i descobrir les meravelles del fons marí gironí gràcies a excursions amb srnokel o inmersions de submarinisme. També pots gaudir de l’entorn de bosc i natura fent passejos amb bici, senderisme, passejar a cavall etc. A més a més, al casc antic de Begur hi trobaràs un castell medieval impressionant que posarà el toc històric i cultural a la vostra cita romàntica.

Ens recomanes més activitats romàntiques en parella a Barcelona?

Sobre l'autor

Elia

Filòloga hispànica i apassionada de les lletres. M'agrada el teatre (molt), la literatura (més encara) i la cultura. He unit la meva passió per les arts creant una companyia de teatre anomenada LetrasConVoz i un web de temàtica cultural.

Deixar un comentari