blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Art i cultura

THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW, A BCN

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Si encara no l’has vist, no et perdis aquesta oportunitat. The Rocky Horror Picture Show és una pel·lícula de culte dirigida en 1975 per Jim Sharman basada en el musical The Rocky Horror Show de Richard O’Brien.

RHPS 2En si mateixa és un musical que honora i satiritza al mateix temps les pel·lícules de ciència-ficció, en particular les produccions en blanc i negre de la RKO. En les seves projeccions, pot (o no) haver-hi actors actuant entre el públic o davant de la pantalla, el públic participa cantant les cançons i utilitza objectes d’attrezzo que se’ls subministren en entrar a la sala (o no). No hi ha res de segur.

L’argument: una parella sofreix una avaria en el seu cotxe i es veu obligada a passar la nit a la mansió del Doctor Frank-N-Furter, que celebra una convenció de transilvans amb motiu de la creació de la seva criatura, Rocky Horror, un ésser perfecte, “mig” cervell del qual pertany a un delinqüent juvenil.

És una bogeria d’extra-terrestres on podrem veure a una joveníssima Susan Sarandon en una de les seves primeres interpretacions, o a un transvestit Tim Curri.

La música composta per Richard O’Brien és purament “glam rock” dels 70 (molta purpurina i talons d’agulla).

Una projecció d’ aquesta pel·lícula no té res a veure amb el que has vist en un cinema fins ara, el públic canta, balla, crida, insulta als bons, aplaudeix als dolents, tira arròs en els casaments, es mulla quan plou, i així durant les dues hores que dura el xou.

RHPSRes comparable. Riu-te’n de les super-produccions en 3D, això és de debò. La frontera entre la pantalla i la sala és borrosa.

La pots veure el pròxim dissabte 28 de Juny a les 20 hores a Music Hall, a la Rambla de Catalunya, 2 i 4. El preu de l’entrada és de 7 euros. Pots fer la reserva on line a Ticketea.

Des de ShBarcelona et recomanem que no hi faltis, i gaudeix d’aquest famosíssim i original espectacle.

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari