blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Art i cultura

Llibreries de segona mà a Barcelona

venda de llibres de segona mà
Escrit per Elia

Barcelona està plena de llibreries on comprar llibres i on se celebren molts esdeveniments culturals. No obstant això, de vegades això no és el que busquem sinó que volem comprar llibres de segona mà.

Per què? Perquè moltes vegades són més barats. Perquè ensumant en llibreries de vell, que és com diem a aquests establiments que compra-venen llibres de segona mà, podem trobar veritables relíquies o trobar llibres descatalogats.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

Perquè pot ser que no volguem novetats de la indústria del llibre sinó les antiguitats que una llibreria d’aquestes pot oferir-nos. A continuació des de ShBarcelona t’oferim un recorregut per les llibreries de segona mà a Barcelona que més ens han agradat.

Article relacionat: Llibreria La Central

Llibres segona mà Barcelona

llibreries barcelona segona ma

Imatge via Pixabay

Hi ha molts establiments on venen llibres de segona mà, però fonamentalment en llibreries antigues, encara que cada vegada més, trobem que els quioscs i algunes tendes estan oferint una taula o un prestatge amb llibres usats.

Volem recomanar-vos un passeig per les llibreries de segona mà al centre de Barcelona, a la plaça Universitat (metro Universitat, L1 i L2), al districte de Ciutat Vella, on s’aglutinen diverses llibreries antigues, en les quals podeu trobar llibres usats de segona mà a bon preu. La ruta que us proposem és que recorris el carrer Aribau per la vorera de la dreta i us trobareu les següents llibreries.

Llibreria Studio

És la primera llibreria d’antiguitats que trobareu si pugeu pel carrer Aribau. La Llibreria Studio, al carrer Aribau, 12, porta més de cinquanta anys en funcionament, tenen edicions especials per amants de la literatura però també un llarg prestatge de llibres barats més comuns.

Vols canviar del pis? ShBarcelona t’ajudem!

Una altra llibreria que també es diu Llibreria Studio no està al carrer Aribau, sinó al carrer Diputació, que és el primer carrer que creua perpendicularment amb Aribau. A l’aparador de fora ofereix una selecció de llibres nous però val la pena fer un cop d’ull endins perque és on es troben llibres de segona mà.

Llibreria Anticuaria Casals

llibres usats

Imatge via Pixabay

La Llibreria Antiquària Casals es troba a Aribau, 46, entre els carrers Aragó i Consell de Cent. Moltes persones que visiten els llocs de llibres de segona mà del centre de Barcelona no arriben a visitar-la perquè està una mica més amunt, però si us agraden els llibres val la pena fer-li un cop d’ull.

Està especialitzada en revistes i llibres d’art antics, en llibres de literatura i d’història. Podeu veure la informació en Uniliber.com. Forma part del Gremi de Llibreters de Vell de Cataluna (Gremi de Llibreters de Vell de Catalunya).

Article relacionat: Botigues de llibres a Barcelona

Llibreria Castro

Amb aquesta llibreria de segona mà a Barcelona passa el mateix que a l’anterior, però si pugeu fins al número 60 del carrer, trobareu aquest espai perfecte pels amants de les lletres..

La Llibreria Castro forma part, igual que la llibreria anticuaria Casals, del Gremi de Llibreters de Vell de Cataluna (Gremi de Llibreters de Vell de Catalunya) i tenen una parada al mercat de Sant Antoni, mercat ambulant que dedica els diumenges als llibres, pel·lícules, postals, còmics, etc. de segona mà al carrer Urgell amb Floridablanca, al barri de Sant Antoni, i al carrer Borrell amb Tamarit.

Busques un allojatment a Barcelona?

Re-Read

Aquesta llibreria de segona mà és, potser, la més coneguda de Barcelona. De ben segur que a Re-Read trobaràs el llibre que estàs buscant. A més, pots consultar el títol que necessites a la seva pàgina web, i et dirà exactament a quina llibreria el pots comprar.

Re-Read és una franquícia, i compta amb nou establiments repartits per la ciutat. Et recomanem que busquis quin et queda més a prop.

Ens recomanes alguna altra llibreria de segona mà a Barcelona?

Sobre l'autor

Elia

Filòloga hispànica i apassionada de les lletres. M'agrada el teatre (molt), la literatura (més encara) i la cultura. He unit la meva passió per les arts creant una companyia de teatre anomenada LetrasConVoz i un web de temàtica cultural.

7 Comentaris

  • Seria bo i convenient el donar el correu electronic dels establiments i/o el telefon per poder parlar amb ells.
    Jo tinc mes de 2000 llibres ( noveles , Art , poessia etc.) que bull vendre per que em canvio
    de casa, i m’agradaria posar-me en contacte amb alguna llibreria de segona ma per que ens posesim
    d’acord en veurels i decidir.

  • Vull vendre:
    Gran Enciclopèdia Catalana, 17 toms, 1975.
    Geografia Universal, 5 Toms, institut Gallach, tercera edició.
    Perfecte estat.

  • Hola. Estem fen reformes i tenim molts llibres dels que malauradament ens hem de despendre.
    És possible rebre algunes alternatives de contactes de llibreries de segona mà que hi poguéssin estar interessades?
    Moltes Gracies.

  • He vist que hi deu haver una llibreria que es diu Vilalta Antic, però no hi ha cap manera de posar-se en contacte. Si algú té un telèfon o bé un mail, estaria agraït que me´l pogués enviar. Moltes gràcies a la bestreta.

Deixar un comentari