blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Exposicions

TRES EXPOSICIONS QUE S’ACABEN

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Si no hi has anat, encara ets a temps de no perdre’t tres exposicions a Barcelona que han tingut força èxit, però cal que t’apressis perquè tanquen en poc temps. Són tres mostres visuals que ara et detallem:

De pintura:

Casagemas. “L’Artista Sota el Mite”.

Artista Sota el MiteAl Museu Nacional d’Art de Catalunya.

Carles Casagemas (Barcelona 1880, París 1901) va ser un pintor i literat gran amic de joventut de Pablo Picasso. S’exposen 37 obres seves, 8 olis i la resta, dibuixos. Representen escenes de costums o inquietants figures femenines. Iconografia de barris baixos i foscos bordells.

L’exposició la retiren el 22 de febrer.

De fotografia:

Sebastiao Salgado: “Genesis”.

L’exposa l’Espai Caixa Fòrum Barcelona.

Fotografies de paisatges, animals i persones allunyades del món modern. Un recull de 245 fotografies en blanc i negre, fetes en viatges pels cinc continents. Ens ofereix una mirada d’alerta cap a la naturalesa i els perills que l’amenacen.

Hi ha temps de veure-la fins al 8 de febrer.

Combinada:

Perejaume. Maniobra de Perejaume.

A la sala d’Exposicions Temporals del Museu d’Art de Catalunya.

art barcelonaPerejaume ha estat sempre associat amb un conjunt de pràctiques que inclouen pintura, escriptura, etcètera. S’ha convertit en un autor de difícil classificació que s’apropa al perfil d’un crític de la cultura. Ens acosta una mirada transversal sobre la creació artística catalana i la idea d’un possible fil conductor invisible que la faci recognoscible al llarg dels segles. La mostra compta amb obres de diversa factura, algunes anònimes i unes altres d’artistes com Salvador Dalí, Marià Fortuny, Federico García Lorca, Joan Brossa, Pablo Picasso, Antoni Tapies, Jacint Verdaguer i molts altres.

Romandrà oberta fins al 25 de Febrer.

Des de ShBarcelona et convidem al fet que agafis el vagó de cua i no deixis passar l’oportunitat de contemplar l’obra d’aquests tres interessants artistes.

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari