Botigues de vestits de festa a Barcelona

Ja sigui per anar a un casament, com per acudir a un esdeveniment elegant, el fet és que hi ha diferents ocasions que poden requerir la necessitat d’un vestit de festa més sofisticat i luxós.

 

No en tens cap? Tranquil·la perquè si ja gaudeixes d’un pis de lloguer a Barcelona, veuràs que a la ciutat hi ha una gran quantitat de botigues especialitzades en aquest tipus de vestit així que si necessites un amb urgència però no saps per on començar, estigues atenta a aquest article de ShBarcelona on et descobrim les botigues de vestits de festa a Barcelona.

Article relacionat: Roba a pes a Barcelona

Comprar un vestit d’arreglar a Barcelona

Aire Barcelona

Una de les millors opcions és la botiga Aire Barcelona que està situada a Sant Gervasi. A la seva pàgina web podràs fer-hi un cop d’ull a la col·lecció de vestits de festa que tenen per a aquest any.

De totes maneres segueixen disponibles les col·leccions de les temporades passades on podràs escollir vestits més bé de preu i perfectes per adaptar-se a tot tipus d’economia; fins i tot si t’atreveixes tens accés a una col·lecció vintage. Això sí, si et decantes per anar a aquesta tenda, hauràs de demanar cita prèvia.

Busques pis? ShBarcelona t’ajudem a trobar el millor allotjament 

Manu García

Una altra botiga de vestits de festa de Barcelona molt destacada és la de Manu García, a Diagonal. Feta per satisfer a les dones més elegants, sobretot a les padrines i dames d’honor, els seus vestits tenen un toc andalús amb colors vius com morats, blaus verdosos i maragda. Però has de saber que els preus no solen baixar de 400 euros.

Foto via unsplash.com

Valerio Luna

Valerio Luna, a prop de Passeig de Gràcia, també és ressenyable per la qualitat dels seus teixits, que defensen, són els millors del mercat.

Vestits clàssics, moderns, llargs, curts, amb escots i esquenes pronunciades, una botiga especialitzada en vestir a les dames d’honor dels casaments.

A més, els seus professionals adapten les peces a cada dona perquè els hi quedi com un guant.

Article relacionat: Celebrar un casament civil a Barcelona

Veneno en la piel

Aquesta meravellosa botiga compta amb tot tipus de models en diversos colors. Els seus dissenys denoten classe i elegància. Estan especialitzats en vestits per convidades i per novies. A part de tenir un catàleg de temporada, disposen d’un apartat outlet on trobar vestits espectaculars a preus més assequibles.

Actualment tenen tres botigues, al Born, a Plaça Tetuan i al barri de Sant Gervasi. I si no et van bé cap de les tres opcions, des de fa ben poc que tenen una botiga en línia.

Coneix tots els pisos en lloguer de ShBarcelona

Vestits barats a Barcelona

Nova Moda

Però si el teu pressupost és més just, tranquil·la que a Barcelona hi ha botigues de vestits per a festa amb preus més baixos com, per exemple, a Santa Coloma de Gramenet on tenim Nova Moda on pots arribar a trobar vestits de gala per tan sols 18€. A més els fan a mida perquè et sentin la mar de bé.

Foto via unsplash.com

Latidos

A Granollers trobem Latidos, una boutique amb més de 40 anys d’experiència que té uns vestits espectaculars a preus baixos. Pots consultar a la web quin és el model que més t’agrada, i comprovar si en queden existències, així no caldrà que facis el viatge en va.

Tasso Jal Moda

Finalment, en L’Hospital de Llobregat hi ha una tenda que ofereix vestits de festa per 70 euros, que no està gens malament, perquè estiguis impecable en aquest dia tant especial. Es diu Tasso Jal Moda.

Esperem haver-te pogut ajudar a trobar el vestit especial que estàs buscant. Qualsevol de les opcions que us hem donat són botigues molt especials i amb un estil ben propi.

Coneixes alguna altra botiga de vestits de festa?

4 / 5 ( 26 votes )
Elia

Filòloga hispànica i apassionada de les lletres. M'agrada el teatre (molt), la literatura (més encara) i la cultura. He unit la meva passió per les arts creant una companyia de teatre anomenada LetrasConVoz i un web de temàtica cultural.

Recent Posts

És possible obrir un compte bancari amb passaport?

Barcelona, una ciutat vibrant i multicultural, atreu a persones de tot el món amb el…

4 dies ago

Què és la certificació Biosphere?

Indubtablement, la importància de la sostenibilitat s'ha tornat fonamental en tots els àmbits, i un…

2 setmanes ago

El que has de saber de la Fórmula 1 a Barcelona 2024

La Fórmula 1 arriba a Barcelona, aquest any la ciutat es prepara per a rebre…

4 setmanes ago

Incasòl: 10 “FAQS” d’inquilins i propietaris

Tant si ets propietari com inquilí, segurament alguna vegada t'has preguntat què és l'Incasòl? Sobretot…

1 mes ago

Guia ràpida sobre la Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE)

La Inspecció Tècnica d'Edificis (ITE) emergeix com un pilar fonamental en la gestió i preservació de…

2 mesos ago

Hola Barcelona Travel Card: com funciona

Barcelona atreu a visitants de tot el món cada any, i explorar aquesta metròpolis pot…

2 mesos ago