blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Anar de compres a Barcelona

Botigues vintage a Barcelona

Noies posant amb vestits vintage
Escrit per Estibaliz

T’agrada l’estil vintage? Fa uns anys es va començar a posar de moda amb motiu de la crisi, sobretot entre els joves. La tendència a reciclar, reutilitzar o comprar coses de segona mà s’ha vist reflectida en la proliferació de mercats i fires vintage, però també s’ha traduït en vestir roba i lluir pentinats retro.

Així que si et va aquesta tendència, a ShBarcelona volem compartir amb tu les millors botigues vintage de Barcelona.

Article relacionat: Roba a pes a Barcelona

Roba vintage al centre de BCN

Diversos objectes d'estil vintage

Imatge via Pixabay

Comencem per les botigues de roba. A Gràcia n’hi ha una de molt peculiar, anomenada Tallulah B. Atelier (Carrer Torrent de l’Olla, 101), a Gràcia, que si bé no ven peces de marca, és un lloc molt interessant per trobar accessoris i alguna que una altra camisa per al dia a dia.

Fins i tot podràs trobar-hi ulleres de sol vintage. A més quan surtis d’aquesta botiga, també pots visitar Retro Collective (Carrer Torrent de l’Olla, 87) , que ven vestimenta de finals dels anys 60, 70, 80 i 90. Sobretot, destaquen els seus barrets i la seva bijuteria.

Pel que fa a roba retro, el lloc per excel·lència del centre de Barcelona es troba al barri del Raval. Estem parlant de la botiga Ravalinge (Carrer de Ferlandina, 22), al Raval, que ofereix vestits dels anys 60 amb dibuixos divertits i plens de color.

I d’aquestes èpoques passades també és molt recomanable Vintage Barcelona, que situada al mateix barri, també ofereix roba gòtica. I si t’agrada més el look dels vuitanta? Al costat, tindràs ulleres d’aquest estil als establiments Wilde (Carrer Avinyó, 21 / Joaquin Costa, 2).

Com veieu, el Raval, juntament amb el barri Gòtic, sóc el nucli de botigues vintage de Barcelona. Una altra botiga de roba que val la pena és Lullaby (Riera Baixa, 22), doncs té una gran selecció de vestits i complements més exigent i a preus molt assequibles.

I què passa amb els nois? La veritat és que estem parlant de botigues centrades en roba de dona, però també n’hi ha en què l’home és igual de protagonista.

És el cas de Losaida Vintage (Carrer dels Flassaders, 32), on els banyadors i les sabates tenen molt d’èxit.

Article relacionat: Guia de la moda vintage.

Mobles vintage a BCN

Accessoris de roba exposada a una botiga

Imatge via Pixabay

En canvi, si el que t’interessa no és tant vestir retro sinó ambientar la teva casa amb mobles vintage, a dos carrers bastant cèntrics de Barcelona hi ha uns locals on trobaràs des de roba i llibres, fins a decoració retro per a casa teva.

Es diuen Holala! (Carrer Valldonzella, 6 / Carrer Tallers, 73) i compten amb 40 anys oferint productes d’aquest estil.

I tu, on compres els teus productes vintage? Ens recomanes altres botigues vintage a Barcelona?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Comentari

  • voldria vendre roba de segona mà en perfecte estat . m’agrada que em diguesiu com ho puc fer.

Deixar un comentari