blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Anar de compres a Barcelona

Botigues de roba de segona mà a Barcelona

botigues roba segona ma barcelona
Escrit per Carla

Ja no només les botigues alimentàries tenen balances, a Barcelona ha arribat un concepte revolucionari pels amants de la moda a baix cost: la roba a pes. Tal com llegeixes! A la capital catalana s’hi amaguen petits locals on pots escollir les peces o accessoris que més t’agradin, pesar-los a la bàscula i emportar-te’ls segons el preu per quilo.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

Et crida l’atenció? Aleshores, no et perdis les botigues de roba a Barcelona que han decidit apuntar-se a aquesta nova manera de vendre moda.

A ShBarcelona et descobrim els últims que s’han apuntat a vendre roba a pes a Barcelona, la millor manera de comprar roba barata.

Article relacionat: Guia de la moda vintage

Botigues de segona mà a Barcelona

Cada cop són més les botigues de roba de segona mà a Barcelona que intenten posar-t’ho més fàcil a l’hora de vestir-te, per això ja hi ha alguns locals que han decidit sumar-se a la venda de roba a pes a la capital catalana.

Vols saber-ne més? Descobreix les nostres propostes i fes-te amb les peces de roba més barates.

Holala! Tallers

El món de les compres s’ha revolucionat de la mà de Holala! Tallers una botiga de roba a Barcelona que no et deixarà indiferent.

El seu local, ubicat a Carrer dels Tallers, 73, a Ciutat Vella, et proposa una manera diferent d’adquirir les peces de roba que més t’agraden, sempre que sigui a l’engròs.

Troba el millor pis de lloguer a Barcelona

Accessoris, complements i les millors peces de temporada d’estiu o hivern per home, dona i nen, obren un món de possibilitats per comprar roba barata a Barcelona per la que pagaràs a pes. Si vols comprar roba a pes, has de descobrir Hoalala!, l’autèntica revolució de les compres a Barcelona.

Le Swing

Le Swing t’ofereix roba vintage a preus molt econòmics. Aquesta botiga de roba a Barcelona et dóna la possibilitat de pagar menys per allò que adquireixes. Com? Amb el seu sistema de venda de roba a pes. Senzill, divertit i molt assequible.

Comprar roba barata a Barcelona és una realitat a Le Swing, la tenda de roba per quilos. La trobaràs al Born.

botigues roba segona ma barcelona

Foto via unsplash.com

Flamingos Vintage

Si t’agrada comprar i ets amant de lo vintage, apropa’t al carrer Tallers  o al carrer Ferlandina de Barcelona.

Flamingos Vintage t’espera amb una proposta que revolucionarà les teves compres: la venda de roba a pes. Ara, adquirir roba barata a Barcelona és un somni fet realitat gràcies a les botigues de Flamingos, que et posa a l’abast la millor roba vintage d’estil americà per quilos i a preus més que assequibles. T’ho perdràs?

Busca el teu allotjament a Barcelona  

Humana

Humana compta amb una gran xarxa de botigues de roba a Barcelona a les que pots adquirir roba de segona mà en perfecte estat.

La qualitat i l’originalitat dels seus productes l’ha convertit en una tenda que ven moda sostenible i solidària. Tot i que encara no és possible comprar-hi a pes, és una oportunitat única de comprar roba barata a Barcelona.

A més, gràcies al seu projecte de cooperació Humana et convida a donar tota aquella roba que ja no utilitzes, però que encara es pot utilitzar.

Article relacionat: Botigues vintage a Barcelona

Botigues vintage a Barcelona

Si alguna cosa és tendència a la ciutat, és la moda vintage. Cada cop són més les botigues de roba a Barcelona que s’han sumat l’estètica i estil d’antany per oferir-te peces amb personalitat i carisma. Si vols trobar roba barata a Barcelona, aquestes són les propostes que et descobrim.

botiga de roba de segona ma

Foto via unsplash.com

Lullaby Vintage

Al enigmàtic i encisador barri del Born trobaràs Lullaby Vintage, una de les botigues de roba a Barcelona amb més personalitat.

Aquí et podràs fer amb peces vintage que conserven en perfecte estat.  Amb la calidesa de sempre, Lullaby et seduirà amb la diversitat, la roba de marca pròpia i de segona mà a bons preus. Visita-la!

Love Vintage

Si busques una botiga de roba barata a Barcelona i t’agrada la moda d’antany, Love Vintage t’apassionarà.

Aquí trobaràs roba de segona mà per homes i dones a molt bon preu i molt ben cuidada. No t’ho pensis i troba una de les millors tendes vintage de la ciutat al carrer Bertrellans.

Ens recomanes alguna tenda de roba a pes a Barcelona més?

Sobre l'autor

Carla

Carla és un gestora de comunitat i escriptora que viu a Barcelona.

Deixar un comentari