blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els barris de Barcelona

VIDEO: Descobreix el districte de Montjuic

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mariona

Barcelona és una ciutat de costa que ens fa sentir bé. A banda de ser animada i oferir gran quantitat d’activitats, també ofereix un escenari excepcional. És una ciutat entre terra i mar: està rodejada per muntanyes amb boscos més o menys densos.

Una de les muntanyes més famoses de la ciutat és sens dubte Montjuic, que s’eleva prop de 173 metres per sobre el mar. Avui, el terme ‘Montjuic’ representa un districte de Barcelona, que a part dels seus monuments impressionants, el districte inclou molts jardins i places on és un plaer caminar.

La Plaça Espanya és la plaça més important i emblemàtica de Montjuic. Aquesta plaça està a prop de Las Arenas, un centre comercial construït dins les antigues Arenas. Aquí hi trobaràs grans cartells publicitaris de roba com també restaurants. Pren-te el temps per pujar al mirador i admira la vista del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). El museu és un edifici impressionant que inclou les millors col·leccions d’art català del món. Si vas a visitar el MNAC passaràs per la famosa font màgica de Montjuic, que ofereix un bonic espectacle cada nit a les 21.00 (horari d’estiu).

Pisos de lloguer a BarcelonaDarrere el MNAC trobaràs el Museu d’Arqueologia de Catalunya, com també el Teatre Lliure de Montjuic. No gaire lluny hi ha el Teatre Grec, un teatre obert que acull cada any el Festival Grec i ofereix un paisatge excepcional amb jardins. També pots veure la Fundació Joan Miró, compromesa amb l’obra del famós artista. Aprofita per passejar pels jardins encantadors que ofereix Montjuic. Molts d’ells tenen bancs on pots seure a l’ombra d’un arbre per admirar la vista i gaudir del so relaxant de les fonts que hi ha.

Durant la volta per Montjuic, vés a l’estadi Olímpic de Barcelona. Certament és on es van celebrar els Jocs Olímpics de Barcelona del 1992. Entre aquests complexos esportius, hi trobaràs el Palau Sant Jordi, la piscina Olímpica de Montjuic i l’estadi Lluís Companys, que s’ha transformat i actualment acull esdeveniments atlètics (com el Campionat d’Atletisme  del 2010) o concerts i esdeveniments musicals (com AC/DC, Maroon 5 o Rihanna).

Per acabar la visita, hauries d’anar al castell de Montjuic. Aquest lloc és ple d’història i ofereix una visió de conjunt de la ciutat. Baixa i pren-te temps per admirar una vista preciosa desde el mirador de Montjuic.

Tant si véns pocs dies a Barcelona com si véns per quedar-t’hi, assegura’t de llogar el teu pis amb ShBarcelona. Troba’ns en qualsevol de les nostres 3 oficines o a la nostra pàgina web www.shbarcelona.cat .

Sobre l'autor

Mariona

Mariona és una jove redactora que viu a Barcelona.

Deixar un comentari