blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Cuina espanyola i catalana

VINS AMB DENOMINACIÓ D’ORIGEN CATALUNYA II

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Continuem amb els cellers barcelonins de Vins Denominació d’Origen Catalunya.

Mulla (Olèrdola): Al Carrer Bonavista, 2. Allí es troba Caves Hill, S.A. des del segle XVII. Marques Gran Toc Hill: Negre. Gran Civet Hill: Negre. Bruc Hill: Blanc. Masia Hill: Negre, Blanc i Rosat, i Caves Hill: cava.

Telèfon 938 900 588. Correu cavashill@cavashill.com

Pacs del Penedès: A l’Heretat Can Llivi, s/n està ubicada La Xarmada, S.C.C.L. Empresa familiar constituïda com a tal en 1977, amb vinyes propies. Marca La Xarmada: Negre, Blanc i Moscatell.

Telèfon 938 171 237. Correu xarmada@interceller.com.

wine colorPacs del Penedès: Finca el Maset, s/n. Miguel Torres S.A. És una empresa familiar centenària, han estat propietaris de vinyes des del segle XVII. En 1870 neix la Fundació Torres quan D. Jaime i Miguel Torres Vendrell inicien la construcció del seu primer celler. Amb D. Juan Torres Casals, en 1928 s’inicia la destil·lació de vins i criança de brandi. Amb Miquel Torres Carbó s’inicia l’expansió del celler pel món i la reconstrucció del celler destruït per la Guerra Civil. L’actual família Torres ha sabut aprofitar els coneixements i experiències acumulats units a les noves pràctiques i tècniques enològiques per comptar amb una excel·lent vinya i unes instal·lacions amb les quals elaboren uns magnífics vins amb infinitat de premis i guardons nacionals i internacionals. Marques San Valentín: Blanc, Viña Esmeralda: Blanc i De Casta: Rosat.

Telèfon 938 177 482. Correu webmaster@torres.es.

Santa Maria de Martorelles: A la Masia Can Matons s/n, Parxet S.A. Fou en 1920 quan la família Suñol va engegar l’elaboració del mètode champenoise al Mas Parxet, on ja anaven elaborant vins des del segle XVIII. Compten amb vinyes propies. Marques Parxet: Caves, Marqués de Alella: Blanc, Allier: Blanc, Alliere Acot: Blanc i Austum: Negre.

Telèfon 933 950 811. Correu parxet@parxet.es.

Sant Cugat Sesgarrigues: A la Partida de la Torre del Gall trobem René Barbier, S.A.U. Fundada en 1880 per León Barbier, fill de propietaris de vinyes de la regió francesa d’Avignon. Li va succeir el seu fill René Barbier fins que l’empresa es va integrar en Segura Viudas, del Grup Freixenet, que continuen amb la tradició d’elaborar vins i caves de gran qualitat.

Marques René Barbier: Blanc i Negre. Mediterranean: Negre, Blanc i Rosat. Mediterranean: cava, Kraliner: Blanc, Viña Augusta: Blanc i Petillant: Blanc i Rosat d’Agulla.

Telèfon 938 917 070. Correu freixenet@freixenet.es

I amb això finalitza l’apropament als més importants cellers situats a la nostra província que elaboren vins amb aquesta D.O. Des de ShBarcelona et suggerim que, a poc a poc, els vagis coneixent. Segur que serà, a més d’interessant, un plaer.

Vins 4

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari