blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

WIFI GRATIS AL QUIOSC

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

A partir d’ara, a Barcelona, més de 200 quioscs de premsa oferiran accés gratuït a Internet via wifi.

L’Associació Professional de Venedors de Premsa de Barcelona i Província ha aconseguit un acord amb l’empresa Gowex segons el qual, oferiran aquest servei gratuït als ciutadans de la ciutat durant les 24 hores del dia. Així mateix, oferiran una opció de pagament per a aquells usuaris que desitgin connectar-se amb majors velocitats o capacitats.Pisos de lloguer a Barcelona

Donada la proximitat del Mobile World Congress, que se celebra a L´l’Hospitalet de Llobregat a finals d’aquest febrer, les iniciatives i esdeveniments que volen reforçar el paper de la ciutat com a capital mundial del sector mòbil es multipliquen aquests dies. En aquesta ocasió Barcelona guanya més punts wifi de lliure accés.La companyia Gowex ja ha desenvolupat projectes similars en altres ciutats, tant a Espanya com arreu del món. La iniciativa pretén oferir més possibilitats de connexió gratuïta als habitants de la ciutat i també a turistes, que podran accedir a la xarxa sense necessitat d’activar les seves tarifes de dades gràcies a una xarxa que s’estén per totes les zones turístiques.

Pisos de lloguer a BarcelonaPer accedir a aquest servei, els usuaris solament hauran de situar-se prop dels quioscs que participen en la iniciativa i detectar amb els seus dispositius mòbils la xarxa Freewifigowex. Un cop connectats, accediran a un portal de validació en el qual hauran de registrar-se per poder començar a gaudir del servei. Després de completar el registre, rebran un nom d’usuari i contrasenya que els servirà per connectar-se a la xarxa tantes vegades desitgin i que, a més els permetrà navegar gratis en les més de 80 ciutats al món que ofereixen el mateix servei, entre elles París, San Francisco, Madrid o Nova York.

Els punts de venda de premsa amb wifi integrat es reparteixen per tota Barcelona i estan senyalitzats amb un distintiu tal com es veu a la fotografia. A més, per localitzar-los es pot consultar el mapa wifi a Internet, o bé descarregar-se l’aplicació per a mòbils i tauletes, que detectarà els diferents punts d’accés i agilitarà la connexió als mateixos.
A ShBarcelona ens agrada apropar-te a opcions gratuïtes com aquesta, que potser faran la teva estada més còmoda.

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Comentari

  • M’alegra saber que Barcelona facilita les coses als seus ciutadans. Agraeixo al grup de quiosquers que han llançat aquesta iniciativa. I també a la revista Sh que ens informa a través de la seva escriptora Mercedes.
    Enhorabona i endevant!

Deixar un comentari