blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

Papereries de disseny a Barcelona

Articles de papereria
Escrit per Xavi Maldonado

Els productes de papereria són per a molts productes obsolets, records d’ aquells temps que recordem els “viejovens” quan anàvem a l’ escola. Qui no s’ enrecorda de la il·lusió que teníem cada inici de curs quan els nostres pares, en un moment d’ esforç titànic lluitant contra la pujada de setembre, ens compraven materials de papereria per a l’ escola, que lluíem als nostres companys orgullosos de nosaltres mateixos mentre repetíem la frase de “mira el que tinc”.

A ShBarcelona us portem aquest article on podreu descobrir algunes de les millors papereries de disseny que hi ha a Barcelona.

Article relacionat: Els millors barris de Barcelona per viure amb nens

Taula de Continguts

Imborrable

A la papereria, com a la vida, es diferenciava entre nens i nenes. El color rosa dels estotjos de les nenes era el més cool, i si a més venia decorat amb una imatge de la Barbie, llavors era la reina del recinte.

Interior d'una papereria de disseny

Imatge via Unsplash

Per als nens, el color blau i imatges de Mazinger Z causaven sensació. Ara, a les escoles, les coses són ben diferents, els nens van a l’ escola amb les seves tauletes i portàtils, i sembla que ja no interessen tant les llibretes i els estotjos. Però si li dónes un cop d’ ull a aquesta papereria en línia, potser canviaràs d’ opinió. El client destinat a aquest tipus de productes és adult, i fan dels productes de papereria, aquells que es resisteixen a utilitzar la agenda del mòbil.

A més, Imborrable, també pensa en els esquerrans, i ha creat una col·lecció de productes destinats per a ells.

Pepa Paper

El material de papereria també entenia de classes socials. Els pijos de l’ escola es feien amb estotjos rígids, amb diversos compartiments, amb la col·lecció completa de 3.000 colors d’ Alpino, en les quals existien diferències entre tonalitats, o amb la motxilla de marca que resultava ser màgicament més resultant que la de la resta dels mortals, tot i que a anaven carregats a més no poder.

Ara, els estatus i el bon gust també estan presents en els materials d’ oficina que tens a casa o a les cartes, que encara envien els més romàntics que es resisteixen a canviar la ploma i el paper pel WhatsApp o el Facebook.

Pepa Paper és una papereria delicatessen, amb objectes preciosos que t’ animaràn a comprar-te una agenda, una llibreta, o enviar una carta a la teva parella pels dies dels enamorats. Tenen vàries botigues a Barcelona, a la seva web hi trobaràs totes les direccions.

Article relacionat: Botigues de llibres a Barcelona

Loring Art

Gràcies a l’ existència d’ aquestes papereries de disseny a Barcelona ens costarà més assistir a la mort de les agendes o de les llibretes de paper, superades pels mòbils intel·ligents o els ordinadors tan eficients.

Prestatges a una llibreria de disseny

Imatge via Unsplash

Objectes decoratius, amb dissenys moderns, reivindicatius o delicats que agraden tot i no tenir clar si els utilitzaràs pel fi amb el qual es van crear. Els temps canvien i les nostres necessitats també, però el disseny i la originialitat sempre estaran de moda.

És el cas de Loring Art, una botiga de disseny que, entre altres coses, compta amb material de papereria. Es troba al carrer Floridablanca, 65-67, a l’Eixample, i també pots adquirir les seves creacions a través de la seva pàgina web.

T’ agrada el material de papereria? Coneixes alguna altre papereria de disseny a Barcelona?

Papereries de disseny a Barcelona
5 (100%) 4 vote[s]

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari