blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

Papereries de disseny a Barcelona

papereria barcelona
Escrit per Aida Manero

El món de la papereria és tot un art, i tot i viure en una època digital el paper segueix molt present. Per trobar elements específics cal saber on són les papereries a Barcelona, on de ben segur que t’orienten en temes de gramatges, tipus de paper o acabats. A més, resulten indispensables si necessitem material d’una mida específica o amb un estil en concret.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

Des de ShBarcelona us portem aquest article on podreu descobrir algunes de les millors papereries de disseny que hi ha a Barcelona. Segur que hi trobes el que estàs buscant!

Taula de Continguts

RAIMA

Aquesta papereria de referència a Barcelona compta amb més de 3.000 tipus de paper d’arreu del món. Compta amb més de 30 anys d’experiència en la venda de paper i material de disseny.

Busca el millor pis de lloguer a Barcelona 

A RAIMA, a més, hi trobaràs tot tipus de pintures especials per diferents tipus de superfícies. Si no trobes el que estàs buscant, tenen la opció de l’anomenat servei a mida, on s’adapten a les teves necessitats per fer-les possibles.

Disposen de tan material que la seva botiga compta amb 6 plantes plenes de productes de papereria i professionals disposats a ajudar-te, és la més gran d’Europa. Aquest espai també compta amb una sala de conferències on pots atendre a xarrades sobre Belles Arts o Disseny.

Els pots trobar al carrer Comptal, 57 i 54 i també al carrer Déu i Mata 70.

papereries a Barcelona

Foto vía Unsplash.com

Pepa Paper

Si prefereixes un tracte presencial, a Pepa Paper et resoldran tots els dubtes. Compten amb tots els elements de papereria que et puguis imaginar: llibretes de totes les mides, agendes, material d’escriptoris i fins i tot caixes i tasses personalitzades.

A més, compten amb una col·lecció de lettering molt extensa, amb tota mena de guies per practicar i retoladors amb puntes de diferents gruixos. Actualment, disposen d’un espai dedicat a celebracions, on trobaràs plats, estovalles, o fins i tot davantals.

Descobreix els millors pisos de lloguer de Barcelona 

Si busques paper, en trobaràs de tot tipus, ja que compten amb una àmplia gamma de gramatges, estampats i acabats, que segur que s’adapten a les teves necessitats. A pepa paper també pots encarregar-hi detalls de comunió, boda i bateig, des dels més genèrics fins als més personalitzats.

Pepa Paper és una papereria delicatessen, amb objectes preciosos que t’ animaràn a comprar-te una agenda, una llibreta, o enviar una carta a la teva parella pels dies dels enamorats.

Els trobaràs al carrer Balmes, 50; al carrer París, 167 o també al carrer Déu i Mata, 94.

pepa paper balmes

Foto via unplash.com

Imborrable

A la papereria Imborrable tens opcions de tota mena. Des del material més genèric i convencional, com pot ser una llibreta simple, fins al més personalitzat, com llibretes personalitzades amb el logotip d’empresa.

Els elements que pots personalitzar són: bolígrafs, agendes i llibretes, i la pròpia papereria compta amb un departament de disseny gràfic disposat a ajudar-te. Si vols crear el disseny tu mateix, disposes de plantilles amb les mides que et pots descarregar del seu web.

Article relacionat: Els millors barris de Barcelona per viure amb nens

Si el que vols és autopublicar un llibre, t’ajudaran a maquetar-lo i t’orientaran amb el disseny editorial. La seva política d’empresa és oferir productes customitzats i sostenibles d’una gran qualitat. A més, Imborrable, també pensa en els esquerrans, i ha creat una col·lecció de productes només per ells.

Actualment només treballen en línia, i no compten amb cap botiga física a Barcelona. Tot i així, són ràpids i eficients a l’hora de realitzar els enviaments. T’animes a provar-la?

T’ agrada el material de papereria? Coneixes alguna altre papereria de disseny a Barcelona?

Sobre l'autor

Aida Manero

Deixar un comentari