blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Esdeveniments

Oktoberfest Barcelona 2019

Dues gerres de cervesa alemanya
Escrit per Xavi Maldonado

La festa de l’Oktoberfest s’ha consolidat des de fa alguns anys a Barcelona, el qual és una bona notícia pels amants de la cervesa que viuen a la Ciutat Comtal, o als visitants a la mateixa, que gaudeixen d’aquesta festa tan tradicional i divertida provinent d’Alemanya, potser la més important del país germànic.

Avui, en aquest article de ShBarcelona us parlem d’aquesta festa que se celebra a la Ciutat Comtal amb tant d’èxit any rere any.

Article relacionat: On menjar les millors salsitxes alemanyes a Barcelona

Gaudeix de la millor cervesa a l’Oktoberfest Barcelona 2019

Participant de l'Oktoberfest gaudint de la cervesa

Imatge via Pixabay

Aquest any 2019 serà ja la vuitena edició de l’Oktoberfest Barcelona, ​​l’esdeveniment gastronòmic que acull la tradició cervesera alemanya i el converteix en una festa multitudinària a plena Plaça Espanya, al districte de Sants-Montjuïc, un dels llocs més coneguts i emblemàtics de la Ciutat Comtal.

El folklore bavarès i alemany inundarà Montjuïc, com també omplirà els estómacs de tots aquells que es presentin a aquesta alegre i divertida festa tan tradicional del país bavarès. En aquest esdeveniment se servirán la cervesa Paulaner (Oktoberfest BierSalvatorBierWeissbier), Heineken 0,0% d’alcohol, i la Cruzcampo sense gluten. Per satisfer els paladars dels més exigents, es podrà menjar tot un repertori de cuina alemanya, com ara salsitxes (PikantwurstCervela, Frankfurt, Bratwurst), Currywurst, amanides, el típic braó de porc, pollastre a l’ast i molts altres plats que faran les delícies dels assistents.

L’Oktoberfest Barcelona està concebuda com una festa popular, organitzada al més pur estil alemany, i tindrà lloc exactament a la Plaça Univers de Fira Barcelona Montjuïc, al costat de la Plaça Espanya, amb l’accés totalment gratuït i facilitats per accedir a transport públic, una cosa important tenint en compte la quantitat de cervesa que serà ingerida pels assistents.

La cerimònia inaugural es farà el dijous 3 d’octubre a partir de les 17.00 h a la carpa principal, i amb l’obertura del primer barril de cervesa es donarà inici a 11 dies de festa i diversió de l’Oktoberfest Barcelona.

La gran carpa principal amb més de 6.000 m², disposa d’un aforament limitat, de manera que, per poder garantir-espai, us aconsellem que feu una reserva de taula anticipada de forma totalment gratuïta la nostra web. També disposen d’una gran zona VIP amb servei exclusiu.

Article relacionat: Els millors frankfurts de Barcelona

Activitats especials de l’Oktoberfest 2019

Noia portant un vestit típic de l'Oktoberfest

Imatge via Pixabay

Dijous, 3 d’octubre. 19.00 h – 20.00 h: Concurs de vestits bavaresos Oktoberfest Barcelona 2019. Hi ha dues categories, una per a la categoria femenina «Dirndl» i un altre a la categoria masculina «Lederhosen».

Els participants hauran d’acudir el dijous 3 octubre 2019 a l’Oktoberfest Barcelona portant un vestit típic bavarès per a l’Oktoberfest i hauran de presentar-se a l’escenari de la carpa principal de l’esdeveniment aquest mateix dia des de les 19.00 h fins a les 20.00 h.

Del 3 al 13 d’octubre: Durant els 11 dies que dura l’Oktoberfest Barcelona, es podran escoltar diferents grups musicals que s’encarregaran d’amenitzar la jornada. De la mateixa manera, i de la mà del DJ Xavi More, serà possible gaudir amb el millor del panorama musical alemany i internacional.

Has visitat ja a alguna edició de l’Oktoberfest Barcelona? Que t’ha semblat aquest esdeveniment?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari