blog shbarcelona   blog shbarcelona français   blog shbarcelona castellano   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Art i cultura

Bars amb música en directe a Barcelona

Elia
Escrit per Elia

Una tradició que sembla treta del cor de Nova York. Els bars amb música en directe proliferen a la ciutat de Barcelona on, des de l’última dècada, han sorgit molts espais que ofereixen una variada programació musical mentre prens una copa.

El concepte de bar musical ha anat agafant força en els últims anys i en l’actualitat fa que en la majoria dels barris de la ciutat trobem diferents propostes musicals de qualitat a preus simbòlics. La cultura bombolleja pels carrers de Barcelona on cada dia podràs escoltar a diferents grups de música repartits entre els bars musicals de més renom. Segueix llegint aquest article de ShBarcelona i descobreix els bars amb música en directe a Barcelona.

Els bars musicals més populars de Barcelona

bars musica en directe barcelona

El Paraigua

Situat al districte de Ciutat Vella, al barri Gòtic, aquesta coctelería es troba dins de la ruta del modernisme per ser un edifici considerat com una joia modernista. Aquí podràs gaudir de música en directe mentre prens un còctel, menges unes tapes o degustes un bon vi.

Heliogàbal

Un altre bar musical de Barcelona és l’Heliogàbal, un dels pilars musicals del barri de Gracia. Des de 1995, Heliogàbal ofereix una programació cultural variada en el bar on podràs prendre unes canyes o uns entrepans. Entre la seva programació destaquen els concerts de música en directe així com espectacles de monòlegs d’humor.

Article relacionado: Sopars amb espectacles a Barcelona

bars musica en directe barcelona

Big Bang

També forma part de la Ciutat Vella i porta obert molt poc temps, des d’abril del 2013. Aquest bar musical del Raval proposa una programació de música en viu on destaquen els concerts de jazz i flamenc.

23 Robadors

Del mateix barri que el Big Bang, el barri del Raval, el 23 Robadors és un bar musical on cada dia de la setmana trobaràs una programació musical diferent. Els gèneres que ofereix es mouen des del jazz passant pel funk, el Indie i el flamenc. Un referent cultural al barri del Raval.

Coneixes cap altre bar amb música en directe a Barcelona?

 

Bars amb música en directe a Barcelona
Valora aquest post

Sobre l'autor

Elia

Elia

Filòloga hispànica i apassionada de les lletres. M'agrada el teatre (molt), la literatura (més encara) i la cultura. He unit la meva passió per les arts creant una companyia de teatre anomenada LetrasConVoz i un web de temàtica cultural.

Deixar un comentari