blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Art i cultura

Bars amb música en directe a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Elia

Una tradició que sembla treta del cor de Nova York. Els bars amb música en directe proliferen a la ciutat de Barcelona on, des de l’última dècada, han sorgit molts espais que ofereixen una variada programació musical mentre prens una copa. El concepte de bar musical ha anat agafant força en els últims anys i en l’actualitat fa que en la majoria dels barris de la ciutat trobem diferents propostes musicals de qualitat a preus simbòlics. La cultura bombolleja pels carrers de Barcelona on cada dia podràs escoltar a diferents grups de música repartits entre els bars musicals de més renom. Segueix llegint aquest article de ShBarcelona i descobreix els bars amb música en directe a Barcelona.

Article relacionat: Ballar country a Barcelona

Els bars musicals més populars de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

El Paraigua està situat al districte de Ciutat Vella, concretament el trobaràs al carrer del Pas de l’Ensenyança, 2, al barri Gòtic de Barcelona. Aquesta coctelería es troba dins de la ruta del modernisme per ser un edifici considerat com una joia modernista. Aquí podràs gaudir de música en directe mentre prens un còctel, menges unes tapes o degustes un bon vi.  Un altre bar musical de Barcelona molt recomenable és l’Heliogàbal, un dels pilars musicals del barri de Gracia. Des de 1995, Heliogàbal ofereix una programació cultural variada en el bar on podràs prendre unes canyes o uns entrepans. Entre la seva programació destaquen els concerts de música en directe així com espectacles de monòlegs d’humor. No pot faltar en la nostra recomanació de bars musicals a Barcelona el Sidecar, problablement el bar de música en directe més popular i emblemàtic de la Ciutat Comtal. Sesions de DJ, concerts en directe, i esdeveniments culturals són alguns dels al·licients que t’ofereix Sidecar per a passar una nit esplèndida plena de música a Barcelona. El trobaràs a la Plaça Reial, 7.

Article relacionado: Sopars amb espectacles a Barcelona

bars musica en directe barcelona

Imatge via Pixabay

També forma part de la Ciutat Vella i porta obert molt poc temps el bar Big Bang, inaugurat l’abril del 2013. Aquest bar musical del Raval proposa una programació de música en viu on destaquen els concerts de jazz i flamenc. Sens dubte és una gran opció alternativa a les altres que segur et fa passar una gran estona escoltant música en directe. La nostre última recomanació és el bar 23 Robadors, ubicat al mateix barri que el Big Bang, el barri del Raval. El 23 Robadors és un bar musical on cada dia de la setmana trobaràs una programació musical diferent. Els gèneres que ofereix es mouen des del jazz passant pel funk, el Indie i el flamenc. Un referent cultural al barri del Raval.

Coneixes cap altre bar amb música en directe a Barcelona?

 

Sobre l'autor

Elia

Filòloga hispànica i apassionada de les lletres. M'agrada el teatre (molt), la literatura (més encara) i la cultura. He unit la meva passió per les arts creant una companyia de teatre anomenada LetrasConVoz i un web de temàtica cultural.

Deixar un comentari