blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els millors restaurants

Els millors frankfurts de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Carla

Ets fan del entrepans, de les salsitxes i els hotdogs? Aleshores, no pots perdre’t els locals i esdeveniments més top on els frankfurts són els veritables protagonistes. Amb ketchup, amb mostassa, a la alemanya o a la catalana, a ShBarcelona volem que descobreixis els millors frankfurts de Barcelona. El temple de la salsitxa és molt més a prop del que t’imagines. T’animes a descobrir-ho? Segueix llegint, se’t farà la boca aigua.

Article relacionat: On menjar les millors salsitxes alemanyes a Barcelona

Frankfurts a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Anar a fer un entrepà sempre és una excel·lent opció econòmica. Però si a més a més t’apassionen en els frankfurts, estàs d’enhorabona. A la Ciutat Condal trobaràs diferents i divertides alternatives on les salsitxes son ineludibles. Vols descobrir els millors frankfurts de Barcelona?. El temple dels frankfurts el trobaràs al cor de Barcelona, al vell mig del Born, i es diu König!. Aquesta moderna salsitxeria al més pur estil München t’apropa els sabors dels autèntics frankfurts a Barcelona. A la seva carta hi trobaràs entrepans, les seves incomparables hamburgueses, tapes i les seves irresistibles braves König. No et perdis els millors entrepans de Barcelona, un plaer pels teus sentits. Si busques el sabor dels autèntics frankfurts a Barcelona, però et ve de gust una mica d’innovació al barri de Pedralbes hi trobaràs un dels millors locals per gaudir de les salsitxes gourmet. Parlem de Frankfurt Pedralbes una cerveseria que et delitarà amb els millors entrepans de Barcelona. Això sí, en aquest cas, t’hi hauràs de rascar una mica la butxaca. Et prometem que valdrà la pena.

Article relacionat: Els millors entrepans de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Menjar cassolà, assequible i… deliciós! Si ets un amant de les hamburgueses i les salsitxes, aquí te n’atiparàs. Tío Joe s’ha convertit en tota una referencia gràcies a tenir alguns dels millors entrepans de Barcelona. De la seva carta no et pots perdre les hamburgueses, però si el que t’apassionen son les salsitxes, aleshores, se’ns dubte es el teu local. En trobaràs de vedella i ceba, escalivada, roquefort, porc ibèric, cérvol… I moltes més! Vols un dinar esbojarrat i barat amb el que descobrir els frankfurts a Barcelona? Tío joe no et decepcionarà. Willkommen! Així et donen la benvinguda a Otto Slyt, un pub alemany on podràs tastar els autèntics frankfurts a Barcelona. Aquí les salsitxes i les hamburgueses et transporten a l’autèntica Alemanya, amb sabor i tradició. Seu a la barra, degusta una de les seves 50 cerveses i tasta els millors entrepans de Barcelona al vell mig de la Gran Via. Per últim volem recomanaros un local perfecte per gaudir dels frankfurts a Barcelona, localitzat al carrer Muntaner. Parlem de Frankie’s, un indret que aposta per l’evolució del Frankfurt de sempre i et convida a gaudir de noves combinacions de sabors que et deixaran sense paraules. Amor pel producte i passió per les salsitxes. A Frankie’s et faran gaudir de cada mossegada. T’ho perdràs?

Ens recomanes algún frankfurt de Barcelona més?

Sobre l'autor

Carla

Carla és un gestora de comunitat i escriptora que viu a Barcelona.

Deixar un comentari