blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Cuina del món

Bufet de sushi barat a Gràcia

Grup d'amics menjant sushi
Escrit per Xavi Maldonado

Si t’encanta el sushi, i ja disposes d’un pis de lloguer a Barcelona, sens dubte t’encantarà saber on trobar un bon bufet barat, tot i que, per descomptat, sense renunciar a la qualitat, a la Ciutat Comtal. I és que el sushi s’ha convertit en l’objecte de desig de molts foodies, en gran part gràcies a la varietat que alguns restaurants ofereixen al comensal.

Avui, en aquest article de ShBarcelona us parlem dels millors llocs del concorregut i cèntric districte de Gràcia on serveixen un bon bufet de sushi a preus ajustats. Si ets amant d’aquest popular plat procedent del país nipó, no et perdis aquest article.

Article relacionat: Quins tipus de sushi existeixen?

Descobreix el millor sushi al millor preu al barri de Gràcia

Kibuka

Taula de sushi california

Imatge via Pixabay

El Kibuka Verdi, situat al carrer Verdi 64, continua amb la idea original del restaurant i aposta per productes selectes per oferir una gran experiència al client. La carta destaca per una selecció de vins més extensa i per l’oferta en cocteleria per abans i després de dinar.

Al restaurant del carrer Goya, 9, podràs trobar una cuina japonesa de clara influència occidental que aposta per una bona relació qualitat / preu. La carta de Kibuka Goya destaca pel seu sushi tallat al moment i per una extensa i original varietat en makis.

La Vietnamita

El concepte del dinar de La Vietnamita està inspirat en l’street food d’aquest país, una delícia pels turistes que tenen la sort de perdre’s en aquestes latituds. Les creacions del “Vietnamese Street Food” estan preparades amb ingredients de primeríssima qualitat, frescos i absolutament deliciosos.

El primer restaurant La Vietnamita Street Food Deli va néixer el 2009 al famós i familiar barri de Gràcia de Barcelona, dedicat als apassionats del menjar asiàtic de carrer. Gràcies a la resposta positiva dels clients, amics i nous socis, aviat van obrir un altre restaurant al Born, i segueixen creixent sense parar.

Article relacionat: Gastronomia asiàtica a l’abast

Toyo

Plat de sushi variat

Imatge via Pixabay

Toyo, localitzat en ple cor del barri de Gràcia, disposa d’una opció de bufet lliure i no accepten reserves. És conegut per la seva magnífica qualitat, els seus excel·lents menús surten a 11 € de dilluns a divendres al migdia i de 16,50 € qualsevol nit.

La beguda i les postres no estan incloses. També disposen de menjar per a vegetarians i celíacs, així com per a al·lèrgics, utilitzant pasta d’arròs i soja sense gluten. També poden personalitzar el menú de bufet a la teva mida.

Disposen de sushi fresc del dia, amb més de 50 varietats disponibles a la seva carta.

Pel que fa a la pasta, podràs trobar gyozas i sumae casolans, així com crestes japoneses, fideus amb pollastre, fideus amb gambes, fideus vegetarians i una àmplia varietat més.

Pel que fa als plats fregits, disposen de tempures tant de verdures com de llagostí, pollastre fregit, gamba amb cinta i altres especialitats. Si prefereixes carn, podràs gaudir dels seus Yakitoris.

Altres de les seves especialitats són l’amanida de wakame, l’amanida de cogombre i saltat de xampinyons i espàrrecs, així com multitud de productes de temporada.

Ens pots recomanar algun altre restaurant de sushi barat al barri de Gràcia?

 

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari