blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Vegetarià i vegà

Els millors vegetarians de Barcelona

Plat d'amanida amb diversos ingredients frescos
Escrit per Elia

Ser vegetarià més que tenir una dieta sense productes d’origen animal és una filosofia de vida amb un marcat aspecte espiritual. Encara així, és molt important equilibrar la ingesta de fibra, proteïnes, ferro, minerals, àcids grassos i vitamines mitjançant altres aliments i complements alimentosos.

A Barcelona, hi ha gran quantitat de restaurants que ofereixen deliciosos plats, receptes i menús vegetarians que compleixen amb tots els requisits d’una dieta sana i equilibrada i que ens temptaran a deixar la carn per sempre.

Segueix llegint aquest article de ShBarcelona i descobreix els millors vegetarians de Barcelona on la qualitat alimentària i les receptes són per llepar-se els dits!

Article relacionat: Menjar vegà a Barcelona

Bases de l’alimentació vegetariana

Ensalada vegetariana amb espinacs i magrana

Imatge via Pixabay

Està clar que el nostre organisme necessita diàriament els nutrients obtinguts pels aliments així com les calories que actúen como si fossin el nostre carburant natural.

No obstant, els éssers humans tenim on triar i podem decidir si fem com la resta d’animals i mengem carn i peix a la nostra dieta o optar per una altra manera d’alimentar-nos respectant els éssers vius i agafant les vitamines i minerals dels productes càrnics d’altres opcions que no perjudiquen als animals.

El creixement de la indústria alimentària ha fet que cada cop les condicions en les quals viuen els animals que es crien per a la nostra alimentació siguin péssimes i la seva manera de viure sigui concebuda més aviat com una presó que com a llibertat.

Els vegetarians no estàn d’acord amb aquest tipus d’alimentació i, per això, opten per substituïr les proteïnes i vitamines que rebem dels animals mitjançant altres opcions vegetals com seria la soja, el tofu, el seitán, entre d’altres.

Article relacionat: Nutricionistes vegans a Barcelona

Restaurants vegetarians a Barcelona

Plat de pasta amb bolets

Imatge via Pixabay

L’Hortet, ubicat al carrer Pintor Fortuny, 32, al barri del Raval, a Ciutat Vella, és una opció ideal encara que no siguis vegetarià! El seu menú està elaborat amb productes mediterrànis frescs i de temporada i varien cada dia segons l’oferta del mercat.

De primer podràs gaudir d’un deliciós buffet d’amanides gràcies al qual podràs elaborar la teva pròpia amanida amb allò que més t’agradi entre un extensa oferta d’ingredients.

L’atenció al client és propera i molt amigable. Aquest restaurant és un referent del menjar vegetarià a Barcelona, i disposa d’un menú de només 11,10 € per comensal.

Teresa Carles és un dels millors restaurants vegetarians de Barcelona, sens dubte, i compte amb una gran popularitat a la ciutat. Entre un ambient rústic i modern, a Teresa Carles podràs provar les més que recomanables croquetes veganes, un dels seus deliciosos sucs naturals o un deliciós plat de pasta fresca, tot això per només uns 14€ en total.

La decoració d’aquest local situat entre els carrers Pelai i Tallers, al districte de l’Eixample, està cuidada fins a l’últim detall i, al entrar, t’ofereixen una targeta d’olor perquè l’experiència gastronòmica comenci al teu nas. També disposa de menjar a domicili o take away.

Acabem aquestes recomanacions dels millors restaurants vegetarians de Barcelona presentant-vos el restaurant Amaltea, també al mateix districte. Aquest restaurant ofereix cada migdia un menú vegetarià excel·lent format per 4 primers plats, 4 segons plats, postres i pa casolans entre els quals triar i amb la beguda inclosa per 10,70€.

El menú està format per plats de diverses cultures, s’adapta a les estacions de l’any i a la climatologia, i posseeix una cuidada presentació. L’ambient és molt tranquil i acollidor. Es tracta d’un dels restaurants vegetarians principals de Barcelona.

Ens recomanes cap restaurant vegetarià de Barcelona?

Sobre l'autor

Elia

Filòloga hispànica i apassionada de les lletres. M'agrada el teatre (molt), la literatura (més encara) i la cultura. He unit la meva passió per les arts creant una companyia de teatre anomenada LetrasConVoz i un web de temàtica cultural.

2 Comentaris

  • Barcelona está repleta de opciones vegetarianas y veganas. Es una ciudad increíble para disfrutar de la comida. Bebo Cold Press es uno de mis restaurantes favoritos. Han abierto uno nuevo en Passeig Sant Joan Bosco, 51, 08017 Barcelona. ¡Cada vez hay más opciones deliciosas!

Deixar un comentari