blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Espectacles

Dia internacional del teatre 2020: els més increïbles de Barcelona

Interior d'un teatre vist des de les butaques
Escrit per Xavi Maldonado
Informació important: A causa de la crisi del Coronavirus a Espanya, les dates d’aquest esdeveniment es poden veure afectades.

El Dia Internacional del Teatre es va crear el 1961 per iniciativa de l’Institut Internacional de Teatre, la institució artística més espectacular del món. La primera celebració de la qual es té constància oficialment va ser el 27 de març de l’any 1962.

La idea és que diferents centres, organitzacions, escoles i professionals que treballen al món de les arts escèniques rendeixin culte a aquesta forma d’expressió. El Dia Mundial de Teatre també és una manera de conscienciar institucions i governs del valor i la riquesa cultural que proporciona aquest art als ciutadans. Avui, en aquest article de ShBarcelona us parlem d’aquest dia cultural tan interessant.

Recorda que si necessites allotjament a la Ciutat Comtal, des de l’equip de ShBarcelona t’assessorem sobre el lloguer de pisos a Barcelona sense cap compromís.

Article relacionat: Obres de teatre del 2019 a Barcelona

El Dia Internacional del Teatre de 2020, descobreix les obres més increïbles a Barcelona

L’Institut Internacional del Teatre es va encarregar de fixar la data d’aquest dia tan especial el 27 de març, i és l’ocasió ideal per apropar-se al teatre.

Públic aplaudint una obra de teatre

Imatge via Unsplash

De fet, amb motiu de la seva celebració, nombroses ciutats com és el cas de Barcelona, organitzen tota mena d’activitats per promoure aquest art i concedir el valor que es mereix.

Des d’aquí us volem anomenar algunes de les obres de teatre més populars que actualment tenen cabuda en els diferents teatres de la Ciutat Comtal:

  • Orgasmos és una comèdia que podràs gaudir a l’Aquitània Teatre, situat al barri de Sarrià, fins al 28 de març de 2020. Els seus actors Roger Pera i Àngela Monge han aconseguit captar l’atenció de més de 140.000 espectadors amb el seu humor. Les entrades són a partir de 8 €.
  • Berto Romero: Mucha Tonteria estarà a la Sala Barts de Barcelona, en ple cor de barri de Gràcia. Es tracta d’un monòleg còmic del gran humorista en el qual descriu el seu rol als escenaris. Estarà fins al 28 de juny, a partir de 23 €.
  • Escape Room, estarà al Teatre Goya, al barri del Raval, fins al 19 d’abril. Els actors Paula Vives, Mònica Pérez, Joel Joan i Biel Duran ens oferiran un espectacle d’humor basat en el popular joc. Venda d’entrades a partir de 20 €.

Article relacionat: Sopar amb monòlegs a Barcelona

  • El Club Capitol, situat al costat de la plaça de Catalunya, a Ciutat Vella, ens presenta a la Sala Pepe Rubianes, el xou divertit i fresc de David Guapo, “Que no nos frunjan la fiesta“. El showman és tot un fenomen de masses i amb aquest espectacle pretén no deixar indiferent a ningú. Estarà disponible fins al 12 d’abril. Les entrades, a partir de 18 €.
  • Actriu a l'escenari interpretant a una obra de teatre

    Imatge via Unsplash

    El musical West Side Story estarà al Teatre-Auditori Sant Cugat, situat a Sant Cugat de Vallès, fins al 5 d’abril. Després del seu èxit a Madrid, Barcelona acollirà aquesta versió tan original de la famosa pel·lícula, de mà de la mateixa productora de Billy Elliot. A partir de 59 €.

  • Escenas de la vida conyugal” tindrà lloc al Teatre Coliseum, situat a la Gran Via de Barcelona, a l’Eixample, de l’1 al 12 d’abrilRicardo Darín i Andrea Pietra donaran llum a aquesta comèdia dramàtica basada en la pel·lícula d’Ingmar Bergman. Preu de les entrades a partir de 34 €.
  • El Teatre Poliorama, situat a la Rambla de Barcelona, acollirà La importància de ser Frank, un espectacle basat en una de les obres més conegudes d’Oscar Wilde. L’espectacle estarà fins al 15 de març, a partir de 10 €.

Tens algun espectacle més en ment per gaudir del Dia Internacional de Teatre 2020?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari