blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Espectacles

Obres de teatre del 2019 a Barcelona

Representació obra West Side Story
Escrit per Xavi Maldonado

El teatre és passió, màgia i entreteniment. És una comunió entre els actors i el públic, una abraçada íntima que busca transmetre complicitat, empatia, tristesa, alegria, riure, emoció, o tots aquests sentiments alhora. Si t’agrada el teatre, t’agrada la gent, l’art, connectar-te amb altres vides, amb altres històries.

Si ja gaudeixes d’un pis de lloguer a Barcelona, ja hauràs vist que la cartellera de teatre a la Ciutat Comtal està plena d’obres interessants, divertides o que ens fan pensar.

Avui, en aquest article de ShBarcelona us parlem de les obres de teatre més interessants que s’estan representant actualment a la Ciutat Comtal.

Article relacionat: Les millors escoles d’interpretació 

Temporada de teatre 2019/2020

Jerusalem

Escenari d'una obra de teatre

Imatge via Pixabay

Jerusalem és una de les millors obres de teatre que actualment s’estan representant a Barcelona. Del 14 de novembre al 6 de gener, podrem gaudir d’aquesta obra de teatre a la Ciutat Comtal, concretament al Teatre Romea, al barri de Raval.

Es tracta d’una obra molt potent, magníficament dirigida i interpretada. El director és Julio Manrique i compta amb un gran elenc d’actors que la interpreten, on el protagonista és l’actor Pere Arquillué.

El Mercader de Venècia

El Mercader de Venècia és una versió especial de l’obra de Shakespeare, amb els diners com a teló de fons. La pròspera Ciutat-Estat de Venècia, epicentre de la riquesa més absoluta a partir del segle XIV, crea conflictes interpersonals entre els personatges de l’obra, analitzant temes complexos com l’avarícia, la traïció, la usura, la riquesa i l’odi recíproc de cultures.

Tots aquests temes s’entrellacen per passar de moments còmics a moments tràgics, com la vida mateixa. Pots veure-la a Versus Glòries al barri del Poblenou.

Pel davant i pel darrera

Del 13 de novembre al 15 de desembre torna una altra de les millors obres de teatre de Barcelona: Pel davant i Pel darrera. Aquesta reeixida comèdia es va estrenar al 82 a Londres i, des d’aleshores, s’ha convertit en tot un clàssic de la cartellera teatral.

Una obra de teatre que parla de teatre, una comèdia divertida que et farà passar una bona estona. Es representa al Teatre Borràs, un dels millors teatres de Barcelona, al districte de Ciutat Vella.

Article relacionat: Sopar amb monòlegs a Barcelona

Odio

Imatge de Dani Rovira a un programa de televisió

Imatge de: ElHormiguero via VisualHunt

Dani Rovira torna als escenaris amb el seu nou espectacle ‘ODIO‘. El còmic andalús presenta sense embuts la seva visió més honesta i delirant de l’ésser humà d’avui.

Després de diverses obres en cartellera amb excel·lent èxit, ara ens arriba ‘ODIO’, sempre amb un to humorístic però amb la finalitat de crear discrepàncies. Pots veure-la al Teatre Tívoli, a la Dreta de l’Eixample, un dels teatres amb millor cartellera de la Ciutat Comtal.

West Side Story

West Side Story és un dels musicals més importants i representatius del teatre universal. Amb música de Leonard BernsteinStephen Sondheim és mundialment reconeguda com una de les millors obres en la història dels musicals.

Les coreografies són de Jerome Robbins i són algunes de les més recordades de la dansa contemporània. Ara el Teatre Tívoli et transporta als carrers de Nova York per fer-te reviure una de les històries d’amor i música més emocionants del teatre musical internacional.

*Imatge destacada via VisualHunt

Ens recomanes alguna altra obra de teatre a Barcelona?

 

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari