blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Descobrir

Sopars amb espectacle a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Elia

Ara que es pot tornar a sortir a sopar a Barcelona és el moment de provar alguna experiència diferent. En aquesta ciutat la festa mai s’atura, i encara que portem uns quants mesos privats d’una bona nit, res ens impedirà poder gaudir d’un espectacle.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

En aquest article de ShBarcelona et presentem les millors opcions per gaudir d’un bon sopar amb espectacle a Barcelona, una manera de diferent de gaudir d’una bona estona per la Ciutat Comtal.

Article relacionat: Restaurants temàtics a Barcelona

Sopar i espectacle a Barcelona

Aquarella Music Restaurant

Al cor de Barcelona, a la Gran Via 570 es troba l’Aquarella Music Restaurant, un espai que ofereix un exquisit sopar i un espectacle suggeridor en un ambient elegant i acollidor.

Els dijous podràs gaudir de “Opera Fantasy Surprise” i els divendres i dissabtes de “Dancing”. El sopar comença a servir-se a les 21:00 hores per després gaudir de l’espectacle a les 22:45 hores.

Compten amb la possibilitat de reservar per a esdeveniments privats i existeixen diferents promocions per a grups i un preu especial per al seu públic de 30 anys o menys.

Coneix tots els pisos en lloguer de ShBarcelona 

Hotel Casa Fuster

Si el que cerques és un moment d’inspiració a ritme de jazz en un dels hotels emblemàtics de Barcelona, visitar el Cafè Vienès de l’hotel Casa Fuster et transportarà a una altra època.

Aquest edifici, creació de Lluís Domènech i Montaner va ser un regal de Mariano Fuster i Fuster a la seva esposa i t’assegurem que estaràs fascinat entre l’estructura arquitectònica, la impressionant decoració, el tracte amable, la bella música i el deliciós menjar. El trobaràs al final del Passeig de Gracia.

A més, compten amb un menú de degustació de 65 € que rep el nom de Louis Armstrong i un menú complet de 100 € conegut com Duke Ellington. Els dos menús compten amb plats d’alta gamma, totalment recomanables.

sopar i espectacle barcelona

Foto via hotelcasafuster.com

Restaurant Sala Vivaldi

En el Restaurant Sala Vivaldi situat molt prop de la Plaça Espanya, a Sants-Montjuïc, podràs gaudir d’un sopar amb espectacle a Barcelona on la seva cuina és 100% mediterrània, de mercat i de molt bona qualitat.

En  el Restaurant Sala Vivaldi ofereixen la possibilitat de gaudir del ball en un molt bon ambient, primer amb música en viu i ja per a la matinada al ritme de DJ. Els dimecres o dijous també pots trobar altres activitats diferents com a classes de ball o lectures de poesia.

Article relacionat: Sopar amb monòlegs a Barcelona

Zoològic Restaurant

Per a una nit completa, el Zoològic Restaurant et deixarà amb la boca oberta. Un restaurant amb espectacle, karaoke i cocteleria.

Des que va obrir les seves portes ha tingut amb molt d’èxit i estan preparats per seguir triomfant a la seva nova ubicació al Poble Espanyol de Barcelona. Obert a les nits de dijous a dissabtes, aquest show-cabaret, compta amb la participació de professionals al món de la dansa, acrobàcies, humor i transformisme.

Ofereix cuina mediterrània de qualitat cuidada fins a l’últim detall. Per a una nit sorprenent, és una bona opció, ja que els seus menús es composen de productes frescos i de temporada.

Troba el millor pis a Barcelona 

Gatsby Barcelona

Aquest restaurant pretén recrear les famoses festes de la pel·lícula de El Gran Gatsby en un ambient dels anys 20. Has de tenir en compte que hi ha codi de vestimenta per tal de mantenir l’aparença entre l’espectacle i els comensals.

A Gatsby Barcelona, el menú es una fusió entre cuina internacional i plats típics de la gastronomia espanyola. Mentre gaudeixes d’un sopar de bona qualitat es durà a terme un espectacle que barreja música i dansa. Els trobaràs al carrer Tuset 30.

sopars especials a barcelona

Foto via instagram.com/gatsbybarcelona

Segur que entre aquestes propostes trobes el sopar amb espectacle a Barcelona que més encaixa amb el que busques. Si coneixes qualsevol altre espai on puguis sopar mentre gaudeixes d’alguna mena de representació, no dubtis en deixar-ho als comentari!

Ens recomanes cap altre restaurant amb espectacle a Barcelona?

Sobre l'autor

Elia

Filòloga hispànica i apassionada de les lletres. M'agrada el teatre (molt), la literatura (més encara) i la cultura. He unit la meva passió per les arts creant una companyia de teatre anomenada LetrasConVoz i un web de temàtica cultural.

Deixar un comentari