blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Relaxar-se

Els millors massatges a Gràcia

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Carla

A qui no li agrada un bon massatge? No cal sortir del barri de Gràcia per donar-te un bon caprici. A ShBarcelona volem fer-te la vida més fàcil, i per això et portem un seguit de propostes per poder desconnectar i relaxar-te prop de casa. Massatges relaxants o terapèutics que estan a prop de tu, només caldrà escollir el millor centre i demanar-hi cita. A continuació, et parlem dels millors massatges al barri de Gràcia, perquè desconnectis de la vida atrafegada de la ciutat.

Article relacionat: Massatges per embarassades a Barcelona

Massatges relaxants a Gràcia

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge vía Pixabay

Si vols viure una experiència inoblidable no et pots perdre Aqua Urban Spa, un espai que et convida a cuidar-te i evadir-te amb els millors tractaments de bellesa i relaxació. Aparatologia, tractaments estètics, tècniques de hidroteràpia i els millors massatges de Barcelona  formen una carta de benestar única. Els trobaràs a Gran de Gràcia.

Cuidar el teu cos i el teu benestar es el màxim objectiu de StylBeautyBarcelona, un centre de massatges a Gràcia que aposta per les últimes tècniques i la millor tecnologia per què aconsegueixis arribar al teu objectiu: simplement relaxar-te. T’ofereixen massatges descontracturants, relaxants, anti estrés i molt més. Encara ho dubtes? Si busques bons massatges a Barcelona has de visitar StylBeuatyBarcelona.

A Gràcia Nova trobaràs un saló de bellesa que s’ha convertit en uns dels millors centres de massatges de Gràcia gràcies als més de 25 anys d’experiència en la cura de la imatge i la bellesaAconseguir el benestar total dels seus clients és la màxima pretensió de Isma Glamour, per això t’ofereix una gran varietat de serveis professionals que no et deixaran indiferent.

Si cerques la desconnexió total, has de visitar Nancy Center a la Vila de Gràcia. Aquest Spa Tailandés compta amb una gran oferta de massatges y tractaments amb els que podràs viatjar per l’autèntic relax oriental.  Massatge shiatzu, bagus o relaxant Lakshmi en parella són algunes de les seves especialitats. El món de les essències, els aromes i els massatges t’espera a Nancy Center. Un espai top pels qui busquen bons massatges a Barcelona.

Article relacionat: Massatge en parella a Barcelona

Altres massatges a Gràcia

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge vía Pixabay

A Estética y Terapias Lidia Santiago pretenen cuidar de tu tant per dins com per fora. Aquest centre de massatges de Gràcia treballarà amb tu amb teràpies com el quiromassatge o la reflexologia, centrant-se molt en la bellesa integral de peus. Si busques un massatge a Barcelona diferent, aquest és el teu centre. Troba’l a la Vila de Gràcia.

Quiromassatge, ayurveda, shiatsu, reflexologia podal u osteopatia estructural són alguns dels tractaments que t’ofereix Sincronia, un dels millors centres de massatges a Gràcia. Aquí treballen per equilibrar cos i ànima i per treballar amb la teva energia corporal, netejar chakras i desbloquejar canals energètics. Ells seus tractaments i teràpies contribuiran a la recuperació total de la teva salut. Si busques un massatge a Barcelona diferent però 100% efectiu, Sincronia és el teu centre.

Per últim, a Studio Australia creuen en la cura del cos i la ment de manera personalitzada, per això treballen en el benestar holístic per fer-te sentir bé. Son especialistes en pilates, reiki, acupuntura, hidroteràpia i massatges que et deixaran com nou. El benestar, la recuperació i la salut són les premisses de Studio Australia, un centre únic a Gràcia.

Ens recomanes algún altre centre de massatges a Gràcia?

Sobre l'autor

Carla

Carla és un gestora de comunitat i escriptora que viu a Barcelona.

Deixar un comentari