blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

Perruqueries de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

Molts de vosaltres segur que teniu un perruquer o perruquera de confiança al que sempre li confieu el vostre look i no esteu gaire disposats a arriscar el vostre aspecte i posar-vos en mans d’una altra persona. Però, no creieu que de tant en tant cal anar canviant? Sobretot si esteu de pas a Barcelona, sigui per estudis, per treball o de vacances, i aquest estilista de confiança el teniu a uns quants quilòmetres, a la vostra ciutat natal. Des de ShBarcelona us proposem algunes perruqueries de Barcelona a les quals acudir per tallar-vos els cabells o pentinar-vos amb la garantia de no equivocar-vos.

Article relacionat: Els millors barbers de Barcelona.

Les millors perruqueries de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Polopelo, al carrer Magdelenes, 6, està situada molt a prop de la Rambla de Barcelona i, tant per la seva localització tan cèntrica, com per ser el capital humà (els perruquers) al que donen més importància, és una de les perruqueries de Barcelona que recomanem si vols tallar-te els cabells. També fan tractaments, coloració, venda de productes i barberia. L’italià Piero ZATTERA està a càrrec del saló de bellesa Onda Salon, al carrer de l’Atlàntida, 53, tot i que abans va treballar a Londres com style director a la perruqueria Tony&Guy. Si vols posar el teu cabell i el teu estil en bones mans, aquesta és una molt bona opció. O si vius o t’allotges al barri de la Barceloneta, el tens molt a prop.

Per altra banda, Le Petit Atelier, que trobaràs al carrer Robrenyo, 6, tot i que queda una mica allunyada dels circuits més cèntrics de la ciutat, es tracta d’una perruqueria ambientada en les antigues perruqueries de Barcelona de barri. Et farà sentir com a casa i sortiràs d’aquí amb un pentinat adequat als teus gustos. Si vols un tall original, que ningú més porti, associat a la teva personalitat i atent a les noves tendències de l’estilisme, Rulo, al carrer Joaquim Costa, 52, és el lloc que on has d’acudir. Rebràs un tracte personalitzat per part dels seus perruquers i un estudi complet del teu look en relació al tall de cabell que necessites. T’atreveixes?

Article relacionat: On comprar cosmètics a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Salva G, al carrer Avinyó, 12, és una d’aquestes perruqueries de Barcelona que va estar molt de moda quan va obrir, i encara conserva el seu prestigi a força de bon treball, professionals del cabell i l’estilisme amb una reputació que els precedeix. Si busques un canvi, un tall de cabells atrevit, deixa que t’assessorin. Aduho és una franquícia amb dos salons a Barcelona, un a l’Avinguda Diagonal 402, i un altre a la Sagrera, concretament al carrer Felip II, 132. Pots triar la que més et convingui. L’ interior colorit i elegant dels seus locals ja et pot donar una idea del tall de cabell que t’hi poden fer. Pels homes, la Barberia de Gràcia, al carrer Torrent de l’Olla, 198, ofereix talls de cabells actuals i amb un estil personal, o bé un afaitat amb navalla, com les barberies d’abans. Aquest establiment va obtenir les tres estrelles TheQhair, que certifiquen la qualitat de les perruqueries i és la primera i única barberia que les rep.

T’agradaria recomenar alguna altra perruqueria de Barcelona?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari