blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Relaxar-se

Les 5 millors terrasses de Barcelona  

terrassa bar
Escrit per Aida Manero

La primavera s’apropa i el bon temps és a punt de començar, és per això que en aquest article us presentem les millors terrasses de Barcelona, on fer un beure acompanyat de bones vistes.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

Algunes formen part d’hotels, tot i que estan obertes al públic, d’altres son establiments de restauració de renom on podràs gaudir també d’un bon àpat. Des de ShBarcelona us presentem un recull de les terrasses en tendència de la Ciutat Comptal.

Article relacionat: Terrasses tranquil·les per prendre alguna cosa a Barcelona

Les 5 terrasses de Barcelona que no et pots perdre

Barcelona és una ciutat preciosa i ens ofereix un gran nombre de meravelles, com monuments emblemàtics, vistes al mar, i una vista aèria de la ciutat realment excepcional, gràcies als carrers de L’Eixample.

En aquest llistat t’oferim terrasses amb vistes panoràmiques realment precioses, amb vistes al mar o terrasses molt a prop d’indrets amb gran interès turístic:

Troba el millor allotjament de Barcelona

1.      La Florida

Comencem per una terrassa ubicada en un dels indrets més reconeguts de la ciutat: el Tibidabo. El Gran Hotel La Florida és un preciós complex hoteler situat a prop de la part més alta de la serra de Collserola que ofereix una vista panoràmica espectacular de l’skyline de Barcelona.

En aquest hotel podràs gaudir d’una selecció de tapes inigualable amb la Ciutat Comtal de fons al “poolside” bar amb més encant de la ciutat: Les Terrasses Lounge&Bar. Sense cap mena de dubte, aquesta terrassa és una de les millors.

📍 Ctra. de Vallvidrera al Tibidabo, 83

terrasses de barcelona

foto via laflorida.com

2.      Barceló Raval

Si, per contra, prefereixes gaudir d’una terrassa al centre de la ciutat, pots fer-ho a l’hotel Barceló Raval. Al terrat d’aquest hotel pots admirar unes vistes panoràmiques de tota Barcelona. Es troba al districte de Ciutat Vella.

Aquesta terrassa et permet veure la ciutat des de qualsevol angle, ja que és un “rooftop” de 360º amb diversos binocles repartits per l’espai. Pots triar si gaudir de les vistes mentre degustes un dels millors “brunchs” des d’una taula, o bé mentre et relaxes en una hamaca.

A més d’això, la terrassa disposa de piscina, que pots utilitzar sense estar allotjat a l’hotel, i d’un DJ que a les nits amenitza els divertits banys nocturns els calorosos dies d’estiu, mentre prens un deliciós còctel a la barra.

📍 Rambla del Raval 17-21

Article relacionat: Activitats de primavera a Barcelona

3.      1881 Sagardi

Una altra alternativa ideal, en aquest cas per gaudir d’unes vistes espectaculars del mar Mediterrani, és el conegut 1881 per Sagardi. Aquest magnífic restaurant amb vistes directes al Port-Vell de Barcelona compta amb una carta d’una qualitat sublim.

Situat al Museu d’Història de Catalunya, el restaurant ofereix arrossos i cassoles marineres, i a més, peixos, marisc i carns de gran qualitat. L’espai exterior ambientat en un estil lounge relaxant, disposa de còmodes sofàs on prendre’t una copa de la selecció de vins de la qual disposa l’establiment; tots ells de gran qualitat.

📍 Palau de Mar – Plaça Pau Vila, 3 (4a planta)

Troba el millor pis a Barcelona 

4.      Miramar – El xalet de Montjuïc

Aquesta terrassa és una de les més famoses de Barcelona, ja que se situa a la muntanya de Montjuïc. Les vistes espectaculars molt pròximes al mar de la ciutat barrejades amb la proximitat al districte de Ciutat Vella creen un espai amb molt encant des d’on trobar monuments emblemàtics de la ciutat.

L’experiència culinària també val la pena, podràs gaudir de menús degustació amb plats d’alta cuina. Una experiència inoblidable tant per les vistes, com pel paladar.

📍 Av. Miramar 31

nits terrasses hotels barcelona

foto vía eltenedor.com

5.      La Dolce Vitae ( Hotel Majestic)

Per últim et presentem aquesta terrassa amb vistes privilegiades de l’emblemàtica Casa Batlló i, a més, una fabulosa imatge de la Ciutat de Barcelona. L’espai està cuidat fins al més mínim detall, igual que la seva carta creada pel reconegut chef Nandu Jubany.

A més, podràs gaudir de les Majestic Sunset Sessions, que comencen a la posta de sol i l’acompanyen de música de la mà de dj reconeguts a nivell mundial o del seu dj resident.

📍 Passeig de Gràcia, 68

Coneixes altres terrasses amb vistes a Barcelona?

 

 

Sobre l'autor

Aida Manero

Deixar un comentari