blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Activitats de primavera a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Aviat arribarà una de les estacions més boniques de l’any, la primavera. Aquesta estació, que té inici el 20 de març, és una de les més bucòliques i alegres, ja que els dies es van allargant i el temps es torna cada vegada més suau, càlid i agradable. Les flors i els arbres es troben en la seva màxima esplendor, el que fa que les passejades pels parcs de la capital catalana siguin molt més especials. La primavera és una de les estacions que més ens animen a realitzar activitats a l’aire lliure, ja que les temperatures solen ser agradables, sense resultar aclaparadors com a l’estiu. Per tot això, avui, des de ShBarcelona us volem parlar d’alguns dels plans que podeu fer per estrenar la primavera aquest any 2019.

Article relacionat: Terrasses chill out a Barcelona

Estrena la primavera amb aquestes activitats

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

La primavera ens porta dies més llargs i assolellats, pel que és una oportunitat excel·lent per practicar activitats a l’aire lliure. Hi ha multitud de plans que pots realitzar amb els amics o la família aquests mesos vinents, per a totes les edats i tots els gustos. En primer lloc volem proposar-te una activitat a la natura, propera a la Ciutat Comtal, i en contacte amb els animals. Muntar a cavall és una activitat molt interessant, a més de resultar terapèutica per a molts col·lectius amb certs problemes. Ja és molt coneguda l’equinoteràpia o hipoteràpia, en la qual els preciosos equins ajuden a rehabilitar, amb la seva companyia i simbiosi amb l’ésser humà, diferents problemes d’aquestes persones, des de millorar la musculatura, l’equilibri i l’activitat motora en persones amb discapacitats físiques, fins problemes afectius i psicològics en nens autistes, persones amb addiccions o amb malalties mentals, entre d’altres. A Barcelona pots muntar a cavall a diferents llocs, però el més habitual és fer-ho per diferents senders de la serra de Collserola. Al web Yumping podràs trobar diferents alternatives ideals per a un dia de primavera a la capital catalana.

Article relacionat: Què fer gratis a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Una altra alternativa que et proposem, molt divertida, és fer rutes en 4 × 4 per diferents zones de la província de Barcelona. Aquest pla és ideal per a aquells als quals els agradi la natura i poder explorar els paisatges que d’altra manera no podrien ser visitats fàcilment. A més, viatjar en un 4 × 4 sempre és una experiència divertida i emocionant, sobretot si és conduït per un pilot expert. També a Yumping pots trobar multitud de plans a la província de Barcelona, ​​una manera diferent de conèixer la zona amb esperit aventurer. Finalment, us proposem una activitat amb molt encant, sobretot per als amants dels ocells. La primavera és una estació ideal per poder gaudir del seu cant i dels albiraments de diferents espècies que tenen lloc a boscos, rius i aiguamolls al llarg i ample de la comunitat autònoma catalana. L’ornitologia és una activitat amb nombrosos aficionats que, tot i ser una activitat més contemplativa, pot reportar molts beneficis. A Yumping també podràs trobar diverses opcions. Sens dubte, la primavera és l’estació ideal per a descobrir els tresors naturals amb els quals convivim sense prestar-los l’atenció que es mereixen.

Ens proposes altres activitats a l’aire lliure per a practicar aquesta primavera?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari