blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Esdeveniments

Automobile Barcelona 2023

automobile-barcelona-fira-barcelona-monjuic
Escrit per ShBarcelona

El Saló del Automobile de Barcelona és un dels esdeveniments més esperats per als amants dels cotxes a Europa.  Aquest esdeveniment bianual reuneix els principals actors de la indústria de l’automòbil en un sol lloc per a exhibir els últims models, les innovacions tecnològiques més avançades i els prototips futuristes.

La nova edició es durà a terme del 13 al 21 de maig de 2023, encara que els periodistes i professionals podran accedir al recinte des de dos dies abans. Des de ShBarcelona t’explicarem una mica més sobre aquesta fira i com pots gaudir de la ciutat al mateix temps.

42ª edició de la fira Automobile Barcelona

Com a breu resum, aquí et deixem la informació més rellevant sobre la 42a edició del Saló de l’Automòbil de Barcelona:

  • Data (per a professionals i premsa): 11 i 12 de maig de 2023
  • Data (per al públic general): del 13 al 21 de maig de 2023
  • Horari d’obertura: de 10.00 a 20.00 h
  • Lloc: Fira Barcelona – Recinte Montjuïc
  • Preu: 7 € (entrades entre setmana) i 8 € (entrades cap de setmana)
  • Més de 25 marques participants

ShBarcelona, la teva opció de confiança

Motorshow de les millors marques

Algunes de les marques més importants del mercat mostren les seves novetats en l’espai del Motorshow, amb els models més interessants que sortiran a la venda en els pròxims mesos. No sols es tracta de nous vehicles, sinó també d’algunes opcions de restyling i conceptes diferents per a cotxes que ja coneixem.

Entre les marques que ja han confirmat la seva presència podrem trobar: BMW, Cupra, Dacia, DFSK, DR, Evo, Ford, Hispà Suïssa, Honda, Hyundai, KN, Lexus, Lotus, Mercedes, Mini, Nissan, Renault, SEAT, Smart, Suzuki o Volvo.

Un altre dels moments més esperats d’aquest Motorshow és quan es presenten alguns prototips més futuristes que, sense ser models reals, sí que marquen el camí de quines seran les tendències de l’automòbil en els pròxims anys.

Automòbil modern

Foto via Unsplash.

Connected Street

La passarel·la tecnològica del Saló de l’Automòbil de Barcelona, coneguda com Connected Street, mostra les principals novetats tecnològiques del sector. Són moltes les idees que es presenten aquí, especialment relacionades amb la seguretat, nous motors i les seves evolucions o el rendiment dels vehicles.

Si hi ha una cosa a la qual hem de parar esment enguany és a aquelles solucions que ens portin a la mobilitat sostenible i a la conducció autònoma.

Proves de vehicles i vendes

Com ocorre normalment en aquesta mena de fires i esdeveniments, algunes marques ofereixen als visitants la possibilitat de provar alguns dels vehicles a la venda. Per descomptat, això s’uneix a algunes ofertes per part dels comercials, per a aconseguir tancar algunes noves vendes.

Com arribar al Saló de l’Automòbil de Barcelona

El Saló de l’Automòbil de Barcelona es celebra en la Fira de Barcelona (Montjuïc), i es pot arribar fàcilment de diferents maneres. Encara que alguns poden triar arribar en el seu propi vehicle o amb un taxi, les opcions del transport públic són molt interessants:

Metro: L1 (Vermella) o L3 (Verda)

Autobús: Línies 13, 23, 27, 37, 46, 50, 55, 65, 79, 91, 109, 150, 165, D20, H12, H16 o V7.

Història del Saló de l’Automobile de Barcelona

Per concloure tot això, t’explicarem una mica sobre l’origen d’aquesta fira. Tot remunta des de 1919, cada dos anys, alternant-se amb el seu homòleg a Madrid (excepte entre els anys 1935 i 1966).

Es tracta d’un esdeveniment tan important que, des del Congrés dels Diputats, va ser declarat ‘Esdeveniment d’Excepcional Interès Públic’ en 2009, sent a més l’únic certamen espanyol reconegut per l’Organització Internacional de Constructors d’Automòbils (OICA).

Article relacionat: Barcelona en 2 dies, ¿que veure i que fer?

En resum, el Saló de l’Automòbil de Barcelona és un esdeveniment imprescindible per a aquells que estimen els cotxes i volen estar al corrent de les últimes novetats i tendències del sector. Amb la pròxima edició en l’horitzó, no et perdis l’oportunitat d’experimentar l’emoció i la innovació de la indústria de l’automòbil en viu.

Sobre l'autor

ShBarcelona

Deixar un comentari